Nabeschouwing Partizan - Manchester United (0-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 24 oktober 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Partizan het donderdag 24 oktober 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Partizana in Beograd.

Via de Partizan - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Partizan - Manchester United (0-1)

Het Europa League duel tussen Partizan en Manchester United is onder leiding van scheidsrechter Javier Estrada Fernández geëindigd in een 0-1 overwinning voor Manchester United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 43 minuten. A. Martial maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Manchester United vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Manchester United.

LIVE Partizan - Manchester United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Partizan - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Penalty Manchester United Penalty A. Martial Manchester United 0-1
46' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor P. Jones Manchester United
60' Wissel Manchester United Wissel D. James voor A. Wan-Bissaka Manchester United
60' Wissel Manchester United Wissel M. Rashford voor A. Martial Manchester United
66' Gele kaart Partizan Gele kaart voor B. Natcho Partizan
67' Gele kaart Partizan Gele kaart voor N. Miletic Partizan
75' Wissel Partizan Wissel F. Stevanovic voor Z. Tosic Partizan
81' Wissel Manchester United Wissel A. Pereira voor J. Garner Manchester United
83' Wissel Partizan Wissel L. Pavlovic voor S. Soumah Partizan
89' Gele kaart Partizan Gele kaart voor S. Zdjelar Partizan
92' Wissel Partizan Wissel D. Ivanovic voor T. Asano Partizan
Video hoogtepunten en samenvatting Partizan - Manchester United
Opstellingen Partizan - Manchester United
De opstellingen van Partizan en Manchester United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Partizan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Manchester United zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Coach Savo Milošević
Formatie 3-4-2-1
Coach Ole Gunnar Solskjær
Voorbeschouwing Partizan - Manchester United

Partizan en Manchester United spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Estrada Fernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Partizan en Manchester United elkaar treffen in de Europa League.

Winst Partizan 0
Winst Manchester United 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Partizan op een 1e positie staat, terwijl we Manchester United terugvinden op de 2e plaats.