Nabeschouwing Partizan - Molde (2-1) || Europa League

Donderdag 22 augustus 2019 - 21:00 uur

In de Europa League neemt Partizan het donderdag 22 augustus 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Molde. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Partizan - Molde live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Partizan - Molde (2-1)

Het Europa League duel tussen Partizan en Molde is onder leiding van scheidsrechter Viktor Kassai geëindigd in een 2-1 overwinning voor Partizan. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door M. Bolly, waarmee Molde met 0-1 de leiding nam. Partizan kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Soumah, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 84e minuut zette Z. Tosic zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Partizan de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Viktor Kassai, waardoor Partizan een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Partizan - Molde
Goals
2
1
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
7
6
Schoten op doel
6
4
Aanvallen
100
86
Gevaarlijke aanvallen
81
62
Overtredingen
13
9
Buitenspel
2
0
Corners
3
4
Wissels
3
4
LIVE Partizan - Molde 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Partizan - Molde teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Wissel Molde Wissel M. Bolly voor E. Knudtzon Molde
44' Doelpunt Molde Doelpunt M. Bolly met assist van M. Eikrem Molde 0-1
46' Doelpunt Partizan Doelpunt S. Soumah met assist van Z. Tosic Partizan 1-1
46' Wissel Partizan Wissel O. Ozegovic voor U. Sadiq Partizan
50' Gele kaart Molde Gele kaart voor L. James Molde
62' Wissel Partizan Wissel T. Asano voor F. Stevanovic Partizan
69' Wissel Molde Wissel M. Ellingsen voor M. Eikrem Molde
72' Gele kaart Molde Gele kaart voor M. Bolly Molde
72' Gele kaart Partizan Gele kaart voor S. Zdjelar Partizan
73' Wissel Partizan Wissel B. Natcho voor S. Soumah Partizan
84' Doelpunt Partizan Doelpunt Z. Tosic met assist van S. Urosevic Partizan 2-1
85' Wissel Molde Wissel M. Mostrom voor M. Bolly Molde
Opstellingen Partizan - Molde
De opstellingen van Partizan en Molde zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Partizan gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Molde zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Savo Milošević
Voorbeschouwing Partizan - Molde

Partizan en Molde spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Viktor Kassai en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Partizan en Molde elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Partizan 0
Winst Molde 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Partizan - Molde Opstelling Partizan Opstelling Molde Live Partizan - Molde Live Partizan - Molde kijken Partizan - Molde kijken Live Partizan - Molde stream Partizan - Molde Fox Sports Nabeschouwing Partizan - Molde Uitslag Partizan - Molde Statistieken Partizan - Molde Europa League 2019/2020 Partizan - Molde wedden Partizan - Molde gokken Partizan - Molde Unibet