Nabeschouwing Partizan - Nordsjælland (3-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 16 augustus 2018 - 20:30 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Partizan het donderdag 16 augustus 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Nordsjælland. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Partizana in Beograd.

Via de Partizan - Nordsjælland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Partizan - Nordsjælland (3-2)

Het Europa League duel tussen Partizan en Nordsjælland is onder leiding van scheidsrechter Kristo Tohver geëindigd in een 3-2 overwinning voor Partizan. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door A. Olsen, waarmee Nordsjælland met 0-1 de leiding nam. Partizan kwam in de 11e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Nemanja Miletić I, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 30e minuut zette M. Janković zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Partizan de leiding in de wedstrijd nam.

Na 35 minuten werd de voorsprong voor Partizan vergroot nadat S. Marković de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Nordsjælland dat in de 76e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. Amon de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kristo Tohver en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Partizan.

LIVE Partizan - Nordsjælland 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Partizan - Nordsjælland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Nordsjælland Doelpunt A. Olsen met assist van M. Damsgaard Nordsjælland 0-1
11' Doelpunt Partizan Doelpunt Nemanja Miletić I met assist van M. Janković Partizan 1-1
28' Gele kaart Nordsjælland Gele kaart voor K. Mumin Nordsjælland
30' Doelpunt Partizan Doelpunt M. Janković met assist van D. Pantić Partizan 2-1
35' Doelpunt Partizan Doelpunt S. Marković met assist van D. Pantić Partizan 3-1
41' Gele kaart Nordsjælland Gele kaart voor M. Pedersen Nordsjælland
58' Wissel Nordsjælland Wissel P. Vindahl-Jensen voor M. Andersen Nordsjælland
58' Wissel Nordsjælland Wissel J. Amon voor G. Donyoh Nordsjælland
68' Wissel Nordsjælland Wissel N. Jakobsen voor M. Kudus Nordsjælland
70' Wissel Partizan Wissel A. Đerlek voor M. Janković Partizan
72' Gele kaart Partizan Gele kaart voor G. Zakarić Partizan
76' Doelpunt Nordsjælland Doelpunt J. Amon met assist van A. Olsen Nordsjælland 3-2
80' Wissel Partizan Wissel M. Smiljanić voor G. Zakarić Partizan
82' Wissel Partizan Wissel G. Enache voor D. Pantić Partizan
87' Gele kaart Partizan Gele kaart voor Nemanja Miletić I Partizan
93' Gele kaart Partizan Gele kaart voor Partizan
Video hoogtepunten en samenvatting Partizan - Nordsjælland
Opstellingen Partizan - Nordsjælland
De opstellingen van Partizan en Nordsjælland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Partizan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Nordsjælland zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.