Nabeschouwing Partizan - Rudar (3-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 19 juli 2018 - 20:30 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Partizan het donderdag 19 juli 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Rudar. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Partizana in Beograd.

Via de Partizan - Rudar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Partizan - Rudar (3-0)

Het Europa League duel tussen Partizan en Rudar is onder leiding van scheidsrechter Daniele Doveri geëindigd in een 3-0 overwinning voor Partizan. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door D. Pantić, waarmee Partizan met 1-0 de leiding nam. Partizan vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Ožegović op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut volgde een derde treffer van Partizan, waarmee Ricardo Gomes zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniele Doveri, waardoor Partizan een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Partizan - Rudar 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Partizan - Rudar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Rudar Gele kaart voor M. Golubović Rudar
11' Doelpunt Partizan Doelpunt D. Pantić met assist van S. Soumah Partizan 1-0
29' Gele kaart Partizan Gele kaart voor Nemanja Miletić II Partizan
39' Gele kaart Rudar Gele kaart voor M. Vuković Rudar
40' Gele kaart Partizan Gele kaart voor Đ. Ivanović Partizan
44' Doelpunt Partizan Doelpunt O. Ožegović Partizan 2-0
46' Wissel Rudar Wissel V. Janketić voor A. Macanović Rudar
57' Wissel Partizan Wissel Z. Tošić voor S. Soumah Partizan
57' Wissel Partizan Wissel S. Marković voor Marc Valiente Partizan
61' Wissel Rudar Wissel R. Živković voor Ž. Tomašević Rudar
63' Wissel Partizan Wissel Ricardo Gomes voor O. Ožegović Partizan
68' Wissel Rudar Wissel E. Kuč voor D. Kotorac Rudar
83' Doelpunt Partizan Doelpunt Ricardo Gomes met assist van G. Enache Partizan 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Partizan - Rudar
Opstellingen Partizan - Rudar
De opstellingen van Partizan en Rudar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Partizan gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rudar zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Partizan - Rudar

Partizan en Rudar spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Partizan en Rudar in de Europa League vond plaats op 12 juli 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Partizan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Partizan favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Rudar slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.