Nabeschouwing Porto - Feyenoord (3-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 12 december 2019 - 21:00 uur



In de Europa League 2019/2020 neemt Porto het donderdag 12 december 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Do Dragão in Porto.

Via de Porto - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Feyenoord (3-2)

Het Europa League duel tussen Porto en Feyenoord is onder leiding van scheidsrechter Deniz Aytekin geëindigd in een 3-2 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door M. Luis Diaz, waarmee Porto met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van T. Malacia zorgde ervoor dat Porto op 2-0 kwam te staan in de 16e minuut. In de 19e minuut wist Feyenoord de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Botteghin.

Na 22 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Larsson de 2-2 maakte voor Feyenoord. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Porto dat in de 34e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat T. Soares de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Deniz Aytekin en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Porto.

Wedstrijdstatistieken Porto - Feyenoord
Goals
3
2
LIVE Porto - Feyenoord 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Gele kaart Porto Gele kaart voor Otavio Porto
14' Doelpunt Porto Doelpunt M. Luis Diaz Porto 1-0
16' Eigen doelpunt Porto Eigen doelpunt T. Malacia T. Soares Porto 2-0
19' Doelpunt Feyenoord Doelpunt Botteghin met assist van O. Kokcu Feyenoord 2-1
22' Doelpunt Feyenoord Doelpunt S. Larsson met assist van T. Malacia Feyenoord 2-2
34' Doelpunt Porto Doelpunt T. Soares met assist van Otavio Porto 3-2
47' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor S. Berghuis Feyenoord
72' Wissel Feyenoord Wissel L. Narsingh voor L. Sinisterra Feyenoord
72' Wissel Feyenoord Wissel Y. Ayoub voor J. Toornstra Feyenoord
74' Wissel Porto Wissel Sergio Oliveira voor M. Luis Diaz Porto
74' Wissel Porto Wissel Ze Luis voor T. Soares Porto
75' Wissel Feyenoord Wissel R. Tapia voor O. Kokcu Feyenoord
80' Gele kaart Porto Gele kaart voor A. Marchesin Porto
83' Gele kaart Porto Gele kaart voor J. Corona Porto
84' Wissel Porto Wissel C. Mbemba voor M. Marega Porto
91' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor Botteghin Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting Porto - Feyenoord
Opstellingen Porto - Feyenoord

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Porto - Feyenoord

Porto en Feyenoord spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Deniz Aytekin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Porto en Feyenoord in de Europa League vond plaats op 3 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Feyenoord favoriet. 1 keer wist de ploeg van Porto te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Porto. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Porto 0
Winst Feyenoord 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Porto op een 3e positie staat, terwijl we Feyenoord terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Porto - Feyenoord Opstelling Porto Opstelling Feyenoord Live Porto - Feyenoord Live Porto - Feyenoord kijken Porto - Feyenoord kijken Live Porto - Feyenoord stream Porto - Feyenoord Fox Sports Nabeschouwing Porto - Feyenoord Uitslag Porto - Feyenoord Statistieken Porto - Feyenoord Europa League 2019/2020 Porto - Feyenoord wedden Porto - Feyenoord gokken Porto - Feyenoord Unibet