Nabeschouwing Porto - Rangers (1-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 24 oktober 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Porto het donderdag 24 oktober 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Do Dragão in Porto.

Via de Porto - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Rangers (1-1)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Porto en Rangers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door L. Diaz, waarmee Porto met 1-0 de leiding nam. Rangers kwam na 44 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Morelos, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Porto - Rangers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Rangers Gele kaart voor B. Barisic Rangers
29' Gele kaart Rangers Gele kaart voor R. Jack Rangers
36' Doelpunt Porto Doelpunt L. Diaz Porto 1-0
44' Doelpunt Rangers Doelpunt A. Morelos met assist van B. Barisic Rangers 1-1
60' Wissel Porto Wissel B. Costa voor Otavio Porto
63' Wissel Porto Wissel S. Nakajima voor L. Diaz Porto
69' Gele kaart Porto Gele kaart voor B. Costa Porto
76' Gele kaart Porto Gele kaart voor A. Telles Porto
76' Wissel Rangers Wissel J. Aribo voor R. Kent Rangers
76' Wissel Porto Wissel T. Soares voor Ze Luis Porto
78' Gele kaart Rangers Gele kaart voor F. Helander Rangers
82' Gele kaart Porto Gele kaart voor Pepe Porto
83' Wissel Rangers Wissel S. Arfield voor R. Jack Rangers
83' Wissel Rangers Wissel S. Ojo voor B. Barker Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Porto - Rangers
Opstellingen Porto - Rangers
De opstellingen van Porto en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Porto gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.