Nabeschouwing Porto - Young Boys (2-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 19 september 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Porto het donderdag 19 september 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Young Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Do Dragão in Porto.

Via de Porto - Young Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Young Boys (2-1)

Het Europa League duel tussen Porto en Young Boys is onder leiding van scheidsrechter Andris Treimanis geëindigd in een 2-1 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door T. Soares, waarmee Porto met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van J. P. Nsame in de 15e minuut zorgde er even later voor dat Young Boys weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 29e minuut zette T. Soares zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Porto de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andris Treimanis, waardoor Porto een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Porto - Young Boys 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Young Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Porto Doelpunt T. Soares met assist van L. Diaz Porto 1-0
9' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor N. Burgy Young Boys
15' Penalty Young Boys Penalty J. P. Nsame Young Boys 1-1
29' Doelpunt Porto Doelpunt T. Soares met assist van J. Corona Porto 2-1
52' Gele kaart Porto Gele kaart voor I. Marcano Porto
60' Wissel Young Boys Wissel G. Hoarau voor J. P. Nsame Young Boys
66' Wissel Porto Wissel R. Baro voor L. Diaz Porto
69' Wissel Young Boys Wissel M. Aebischer voor V. Sierro Young Boys
70' Wissel Porto Wissel W. Manafa voor M. Marega Porto
73' Wissel Young Boys Wissel G. Gaudino voor C. Fassnacht Young Boys
81' Wissel Porto Wissel F. Silva voor T. Soares Porto
90' Gele kaart Porto Gele kaart voor Otavio Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Porto - Young Boys
Opstellingen Porto - Young Boys
De opstellingen van Porto en Young Boys zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Porto gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Young Boys zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Porto - Young Boys

Porto en Young Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andris Treimanis en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Porto en Young Boys elkaar treffen in de Europa League.