Nabeschouwing Prishtina - Europa FC (5-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 5 juli 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Prishtina het donderdag 5 juli 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Europa FC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadiumi Olimpik Adem Jashari (Mitrovicë (Kosovska Mitrovica)) in Kosovska Mitrovica.

Via de Prishtina - Europa FC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Prishtina - Europa FC (5-0)

Het Europa League duel tussen Prishtina en Europa FC is onder leiding van scheidsrechter Ioannis Papadopoulos geëindigd in een 5-0 overwinning voor Prishtina. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 9 minuten. A. Dallku maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Prishtina vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Prishtina vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Mankenda op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 35e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het A. Dallku van Prishtina die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 3-0.

Ook na de derde treffer nam Prishtina geen gas terug, waardoor in de 59e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van A. Januzi. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Prishtina. Deze werd gescoord door M. Pefqeli in de 86e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ioannis Papadopoulos bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Prishtina.

LIVE Prishtina - Europa FC 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Prishtina - Europa FC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Penalty Prishtina Penalty A. Dallku Prishtina 1-0
13' Doelpunt Prishtina Doelpunt G. Mankenda Prishtina 2-0
34' Gele kaart College Cosmo Gele kaart voor J. Munoz College Cosmo
35' Penalty Prishtina Penalty A. Dallku Prishtina 3-0
36' Gele kaart College Cosmo Gele kaart voor A. Merino College Cosmo
46' Wissel College Cosmo Wissel Rubo Blanco voor A. Merino College Cosmo
52' Gele kaart College Cosmo Gele kaart voor M. Belfortti College Cosmo
59' Wissel College Cosmo Wissel J. Gonzalez voor G. Roldan College Cosmo
59' Doelpunt Prishtina Doelpunt A. Januzi met assist van M. Korenica Prishtina 4-0
61' Gele kaart Prishtina Gele kaart voor K. Abdul Basit Prishtina
66' Wissel Prishtina Wissel A. Jasharovski voor A. Januzi Prishtina
71' Wissel College Cosmo Wissel M. Yome voor Enrique Carreño College Cosmo
75' Wissel Prishtina Wissel M. Pefqeli voor M. Korenica Prishtina
86' Doelpunt Prishtina Doelpunt M. Pefqeli met assist van G. Mankenda Prishtina 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Prishtina - Europa FC
Opstellingen Prishtina - Europa FC

Voorbeschouwing Prishtina - Europa FC

Prishtina en Europa FC spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ioannis Papadopoulos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Prishtina en Europa FC in de Europa League vond plaats op 28 juni 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.