Nabeschouwing Progrès Niedercorn - Ufa (2-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 16 augustus 2018 - 17:00 uur



In de Europa League 2018/2019 neemt Progrès Niedercorn het donderdag 16 augustus 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Ufa.

Via de Progrès Niedercorn - Ufa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Progrès Niedercorn - Ufa (2-2)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Progrès Niedercorn en Ufa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 2e minuut dacht Progrès Niedercorn op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Alikin. Helaas voor Progrès Niedercorn werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 51 minuten was het I. Paurević die Ufa op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte M. De Almeida namens Progrès Niedercorn in de 72e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat I. Paurević namens Ufa in de 94e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Manuel Schüttengruber, waardoor een 2-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Progrès Niedercorn - Ufa
Goals
2
2
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
13
10
Schoten op doel
8
7
Aanvallen
116
122
Gevaarlijke aanvallen
78
74
Corners
6
8
Wissels
2
3
LIVE Progrès Niedercorn - Ufa 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Progrès Niedercorn - Ufa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Progrès Niedercorn Doelpunt P. Alikin Progrès Niedercorn
42' Gele kaart Progrès Niedercorn Gele kaart voor O. Thill Progrès Niedercorn
46' Wissel Ufa Wissel O. Vaněk voor C. Carp Ufa
51' Doelpunt Ufa Doelpunt I. Paurević Ufa 0-1
70' Wissel Progrès Niedercorn Wissel Romeu Torres voor M. Martins Progrès Niedercorn
72' Doelpunt Progrès Niedercorn Doelpunt M. De Almeida met assist van S. Thill Progrès Niedercorn 1-1
80' Wissel Ufa Wissel V. Krotov voor S. Igboun Ufa
83' Wissel Ufa Wissel D. Tumasyan voor I. Nedelcearu Ufa
86' Wissel Progrès Niedercorn Wissel B. Vogel voor O. Thill Progrès Niedercorn
94' Doelpunt Ufa Doelpunt I. Paurević met assist van V. Krotov Ufa 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Progrès Niedercorn - Ufa
Opstellingen Progrès Niedercorn - Ufa
De opstellingen van Progrès Niedercorn en Ufa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Progrès Niedercorn gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ufa zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Wissels Progrès Niedercorn
# Speler Pos.
13 Charly Schinker K
17 David Soares Marques V
8 Dzenid Dino Ramdedović V
5 Ben Vogel V
21 Kevin Kerger V
27 Igor Teles Santos M
28 Romeu Freitas Torres A
Voorbeschouwing Progrès Niedercorn - Ufa

Progrès Niedercorn en Ufa spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Schüttengruber en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Progrès Niedercorn en Ufa in de Europa League vond plaats op 9 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ufa. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Ufa favoriet. 1 keer wist de ploeg van Progrès Niedercorn te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Progrès Niedercorn. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Progrès Niedercorn 0
Winst Ufa 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Progrès Niedercorn - Ufa Opstelling Progrès Niedercorn Opstelling Ufa Live Progrès Niedercorn - Ufa Live Progrès Niedercorn - Ufa kijken Progrès Niedercorn - Ufa kijken Live Progrès Niedercorn - Ufa stream Progrès Niedercorn - Ufa Fox Sports Nabeschouwing Progrès Niedercorn - Ufa Uitslag Progrès Niedercorn - Ufa Statistieken Progrès Niedercorn - Ufa Europa League 2018/2019 Progrès Niedercorn - Ufa wedden Progrès Niedercorn - Ufa gokken Progrès Niedercorn - Ufa Unibet