Nabeschouwing PSV - Apollon (3-0) || Europa League

Donderdag 22 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Europa League neemt PSV het donderdag 22 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Apollon. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - Apollon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Apollon (3-0)

Het Europa League duel tussen PSV en Apollon is onder leiding van scheidsrechter Aliaksei Kulbakov geëindigd in een 3-0 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door M. Ihattaren, waarmee PSV met 1-0 de leiding nam. PSV vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Gakpo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van PSV, waarmee D. Dumfries zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aliaksei Kulbakov, waardoor PSV een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken PSV - Apollon
Goals
3
0
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
8
5
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
102
88
Gevaarlijke aanvallen
83
66
Overtredingen
15
14
Buitenspel
1
0
Corners
8
6
Wissels
3
3
LIVE PSV - Apollon 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Apollon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Gele kaart Apollon Gele kaart voor E. Sachetti Apollon
47' Doelpunt PSV Doelpunt M. Ihattaren met assist van D. Malen PSV 1-0
56' Doelpunt PSV Doelpunt C. Gakpo met assist van S. Bergwijn PSV 2-0
61' Doelpunt PSV Doelpunt D. Dumfries met assist van O. Boscagli PSV 3-0
62' Wissel Apollon Wissel F. Pereyra voor G. Gianniotas Apollon
67' Gele kaart PSV Gele kaart voor O. Boscagli PSV
67' Wissel Apollon Wissel F. Papoulis voor A. Sardinero Apollon
76' Wissel Apollon Wissel I. Pittas voor S. Gakpe Apollon
81' Wissel PSV Wissel K. Mitroglou voor M. Ihattaren PSV
84' Wissel PSV Wissel J. Hendrix voor C. Gakpo PSV
85' Gele kaart PSV Gele kaart voor D. Malen PSV
90' Wissel PSV Wissel A. Latorre voor O. Boscagli PSV
Opstellingen PSV - Apollon
De opstellingen van PSV en Apollon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSV gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Apollon zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing PSV - Apollon

PSV en Apollon spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aliaksei Kulbakov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat PSV en Apollon elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst PSV 0
Winst Apollon 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
PSV - Apollon Opstelling PSV Opstelling Apollon Live PSV - Apollon Live PSV - Apollon kijken PSV - Apollon kijken Live PSV - Apollon stream PSV - Apollon Fox Sports Nabeschouwing PSV - Apollon Uitslag PSV - Apollon Statistieken PSV - Apollon Europa League 2019/2020 PSV - Apollon wedden PSV - Apollon gokken PSV - Apollon Unibet