Nabeschouwing PSV - Haugesund (0-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 15 augustus 2019 - 20:30 uur



In de Europa League 2019/2020 neemt PSV het donderdag 15 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Haugesund. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - Haugesund live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Haugesund (0-0)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen PSV en Haugesund geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren PSV en Haugesund gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor PSV, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Juan Martínez Munuera niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken PSV - Haugesund
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
10
7
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
122
117
Gevaarlijke aanvallen
76
73
Corners
10
6
Wissels
2
3
LIVE PSV - Haugesund 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Haugesund teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel PSV Wissel J. Teze voor D. Dumfries PSV
59' Wissel PSV Wissel M. Ihattaren voor Bruma PSV
70' Wissel Haugesund Wissel M. Samuelsen voor I. Kone Haugesund
74' Wissel Haugesund Wissel C. Grindheim voor K. Krygard Haugesund
85' Wissel Haugesund Wissel J. Nilsen voor B. Leite Haugesund
92' Gele kaart PSV Gele kaart voor M. Sadilek PSV
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Haugesund
Opstellingen PSV - Haugesund
De opstellingen van PSV en Haugesund zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSV gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Haugesund zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing PSV - Haugesund

PSV en Haugesund spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSV en Haugesund in de Europa League vond plaats op 8 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is PSV favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Haugesund slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst PSV 1
Winst Haugesund 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
PSV - Haugesund Opstelling PSV Opstelling Haugesund Live PSV - Haugesund Live PSV - Haugesund kijken PSV - Haugesund kijken Live PSV - Haugesund stream PSV - Haugesund Fox Sports Nabeschouwing PSV - Haugesund Uitslag PSV - Haugesund Statistieken PSV - Haugesund Europa League 2019/2020 PSV - Haugesund wedden PSV - Haugesund gokken PSV - Haugesund Unibet