Nabeschouwing Qarabağ - Sheriff (3-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 30 augustus 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Qarabağ het donderdag 30 augustus 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sheriff. De wedstrijd wordt gespeeld in Tofiq Bəhramov adına Respublika stadionu (Bakı (Baku)) in Baku.

Via de Qarabağ - Sheriff live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qarabağ - Sheriff (3-0)

Het Europa League duel tussen Qarabağ en Sheriff is onder leiding van scheidsrechter Aleksandar Stavrev geëindigd in een 3-0 overwinning voor Qarabağ. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door M. Medvedev, waarmee Qarabağ met 1-0 de leiding nam. Qarabağ vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Guerrier op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van Qarabağ, waarmee F. Ozobić zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aleksandar Stavrev, waardoor Qarabağ een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Qarabağ - Sheriff 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qarabağ - Sheriff teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Qarabağ Doelpunt M. Medvedev met assist van A. Zoubir Qarabağ 1-0
24' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor A. Boiciuc Sheriff
26' Wissel Sheriff Wissel Al-Hadji Kamara voor A. Boiciuc Sheriff
31' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor P. Racu Sheriff
34' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor V. Kovačević Sheriff
34' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor S. Slavchev Qarabağ
42' Doelpunt Qarabağ Doelpunt W. Guerrier met assist van F. Ozobić Qarabağ 2-0
47' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor Joálisson Sheriff
55' Wissel Sheriff Wissel A. Palić voor P. Racu Sheriff
55' Doelpunt Qarabağ Doelpunt F. Ozobić met assist van A. Zoubir Qarabağ 3-0
68' Wissel Sheriff Wissel G. Rodrigues voor Joálisson Sheriff
80' Wissel Qarabağ Wissel D. Delarge voor A. Zoubir Qarabağ
82' Wissel Qarabağ Wissel C. Diniyev voor F. Ozobić Qarabağ
83' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor M. Sušić Sheriff
88' Wissel Qarabağ Wissel A. Hüseynov voor M. Mədətov Qarabağ
91' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor G. Rodrigues Sheriff
93' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Q. Qarayev Qarabağ
Video hoogtepunten en samenvatting Qarabağ - Sheriff
Opstellingen Qarabağ - Sheriff
De opstellingen van Qarabağ en Sheriff zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Qarabağ gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sheriff zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.