Nabeschouwing Rīgas FS - Olimpija (0-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 18 juli 2019 - 18:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Rīgas FS het donderdag 18 juli 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Olimpija. De wedstrijd wordt gespeeld in RTU stadions in Riga.

Via de Rīgas FS - Olimpija live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rīgas FS - Olimpija (0-2)

Het Europa League duel tussen Rīgas FS en Olimpija is onder leiding van scheidsrechter Peter Kjærsgaard-Andersen geëindigd in een 0-2 overwinning voor Olimpija. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door E. Cekici, waarmee Olimpija met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Olimpija opnieuw te scoren. In de 92e minuut was het L. Menalo die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Olimpija.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Olimpija.

LIVE Rīgas FS - Olimpija 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rīgas FS - Olimpija teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Rīgas FS Gele kaart voor T. Vukmanic Rīgas FS
45' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor L. Menalo Olimpija
46' Doelpunt Olimpija Doelpunt E. Cekici met assist van T. Tomic Olimpija 0-1
64' Wissel Rīgas FS Wissel A. Kaludjerovic voor C. Kouadio Rīgas FS
67' Wissel Olimpija Wissel S. Savic voor A. Suljic Olimpija
73' Wissel Rīgas FS Wissel A. Ciganiks voor T. Vukmanic Rīgas FS
74' Wissel Olimpija Wissel M. Putincanin voor G. Brkic Olimpija
75' Gele kaart Rīgas FS Gele kaart voor T. Simkovic Rīgas FS
82' Gele kaart Rīgas FS Gele kaart voor K. Ikstens Rīgas FS
88' Wissel Rīgas FS Wissel A. Sinelnikovs voor T. Simkovic Rīgas FS
89' Gele kaart Rīgas FS Gele kaart voor R. Savalnieks Rīgas FS
92' Doelpunt Olimpija Doelpunt L. Menalo met assist van A. Vukusic Olimpija 0-2
95' Wissel Olimpija Wissel V. Valencic voor T. Tomic Olimpija
96' Gele kaart Rīgas FS Gele kaart voor E. Girdvainis Rīgas FS
Video hoogtepunten en samenvatting Rīgas FS - Olimpija
Opstellingen Rīgas FS - Olimpija
De opstellingen van Rīgas FS en Olimpija zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rīgas FS gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Olimpija zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.