Nabeschouwing Racing - Viitorul (0-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 12 juli 2018 - 20:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Racing het donderdag 12 juli 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Viitorul. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Josy Barthel in Luxembourg.

Via de Racing - Viitorul live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Racing - Viitorul (0-2)

Het Europa League duel tussen Racing en Viitorul is onder leiding van scheidsrechter Alex de Albuquerque Troleis geëindigd in een 0-2 overwinning voor Viitorul. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door D. Drăguş, waarmee Viitorul met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 81e minuut voor dat Viitorul via I. Hagi op 0-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Viitorul.

LIVE Racing - Viitorul 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Racing - Viitorul teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Viitorul Doelpunt D. Drăguş met assist van A. Măţan Viitorul 0-1
30' Gele kaart Viitorul Gele kaart voor I. Hagi Viitorul
58' Wissel Viitorul Wissel L. Houri voor A. Măţan Viitorul
78' Wissel Viitorul Wissel R. Boboc voor B. de Nooijer Viitorul
79' Gele kaart Racing Gele kaart voor P. I. MBoup Racing
80' Wissel Racing Wissel F. Shala voor S. Szimayer Racing
81' Penalty Viitorul Penalty I. Hagi Viitorul 0-2
86' Wissel Viitorul Wissel A. Pitu voor I. Hagi Viitorul
87' Wissel Racing Wissel J. Humbert voor T. Nouidra Racing
90' Wissel Racing Wissel B. Sulejmani voor Daniel Alves da Mota Racing
Video hoogtepunten en samenvatting Racing - Viitorul
Opstellingen Racing - Viitorul

Voorbeschouwing Racing - Viitorul

Racing en Viitorul spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alex de Albuquerque Troleis en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Racing en Viitorul elkaar treffen in de Europa League.