Nabeschouwing Rangers - Bayer Leverkusen (1-3) || Europa League 2019/2020

Donderdag 12 maart 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Rangers het donderdag 12 maart 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Bayer Leverkusen (1-3)

Het Europa League duel tussen Rangers en Bayer Leverkusen is onder leiding van scheidsrechter Szymon Marciniak geëindigd in een 1-3 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 37 minuten. K. Havertz maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Bayer 04 Leverkusen vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Bayer 04 Leverkusen vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Aranguiz op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut wist Rangers de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via G. Edmundson.

Na 88 minuten werd de voorsprong voor Bayer 04 Leverkusen vergroot nadat L. Bailey de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Bayer Leverkusen.

LIVE Rangers - Bayer Leverkusen 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Rangers Gele kaart voor G. Kamara Rangers
29' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor K. Demirbay Bayer 04 Leverkusen
37' Penalty Bayer 04 Leverkusen Penalty K. Havertz Bayer 04 Leverkusen 0-1
54' Wissel Rangers Wissel F. Kamberi voor J. Aribo Rangers
62' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel L. Bailey voor K. Bellarabi Bayer 04 Leverkusen
67' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Aranguiz Bayer 04 Leverkusen 0-2
68' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Paulinho voor E. Tapsoba Bayer 04 Leverkusen
68' Wissel Rangers Wissel I. Hagi voor G. Kamara Rangers
73' Gele kaart Rangers Gele kaart voor S. Arfield Rangers
75' Doelpunt Rangers Doelpunt G. Edmundson met assist van J. Tavernier Rangers 1-2
77' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Wendell Bayer 04 Leverkusen
79' Gele kaart Rangers Gele kaart voor R. Kent Rangers
81' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor M. Weiser Bayer 04 Leverkusen
82' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel J. Baumgartlinger voor K. Demirbay Bayer 04 Leverkusen
85' Wissel Rangers Wissel M. Polster voor J. Tavernier Rangers
86' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor M. Diaby Bayer 04 Leverkusen
88' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt L. Bailey met assist van M. Diaby Bayer 04 Leverkusen 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - Bayer Leverkusen
Opstellingen Rangers - Bayer Leverkusen
De opstellingen van Rangers en Bayer Leverkusen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rangers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bayer Leverkusen zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.