Nabeschouwing Rangers - Feyenoord (1-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 19 september 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Rangers het donderdag 19 september 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Feyenoord (1-0)

Het Europa League duel tussen Rangers en Feyenoord is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 10e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg J. Tavernier van Rangers via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 24 minuten was het S. Ojo die Rangers op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Rangers.

LIVE Rangers - Feyenoord 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Penalty gemist Rangers Penalty gemist J. Tavernier Rangers
24' Doelpunt Rangers Doelpunt S. Ojo Rangers 1-0
34' Gele kaart Rangers Gele kaart voor A. Morelos Rangers
39' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor L. Fer Feyenoord
41' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor R. Tapia Feyenoord
55' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor R. Haps Feyenoord
57' Gele kaart Rangers Gele kaart voor F. Helander Rangers
65' Wissel Feyenoord Wissel L. Narsingh voor O. Kokcu Feyenoord
74' Wissel Rangers Wissel B. Barker voor S. Ojo Rangers
78' Wissel Feyenoord Wissel N. Jorgensen voor S. Larsson Feyenoord
80' Gele kaart Rangers Gele kaart voor G. Kamara Rangers
82' Wissel Rangers Wissel J. Aribo voor G. Kamara Rangers
86' Wissel Feyenoord Wissel J. Toornstra voor L. Sinisterra Feyenoord
90' Wissel Rangers Wissel A. King voor S. Arfield Rangers
93' Gele kaart Rangers Gele kaart voor C. Goldson Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - Feyenoord
Opstellingen Rangers - Feyenoord
De opstellingen van Rangers en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rangers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.