Nabeschouwing Rangers - Legia Warszawa (1-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 29 augustus 2019 - 20:45 uur



In de Europa League 2019/2020 neemt Rangers het donderdag 29 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Legia Warszawa. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - Legia Warszawa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Legia Warszawa (1-0)

Het Europa League duel tussen Rangers en Legia Warszawa is onder leiding van scheidsrechter Slavko Vinčić geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 91e minuut door A. Morelos, waarmee Rangers met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Slavko Vinčić, waardoor Rangers de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Rangers - Legia Warszawa
Goals
1
0
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
0
1
Schoten op doel
0
1
Aanvallen
99
80
Gevaarlijke aanvallen
81
49
Overtredingen
15
15
Buitenspel
1
0
Corners
4
4
Wissels
3
2
LIVE Rangers - Legia Warszawa 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Legia Warszawa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
39' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor P. Stolarski Legia Warszawa
56' Wissel Legia Warszawa Wissel J. Niezgoda voor S. Kulenovic Legia Warszawa
60' Gele kaart Rangers Gele kaart voor B. Barisic Rangers
64' Wissel Rangers Wissel J. Flanagan voor B. Barisic Rangers
70' Gele kaart Rangers Gele kaart voor J. Tavernier Rangers
72' Wissel Rangers Wissel J. Jones voor S. Arfield Rangers
73' Wissel Legia Warszawa Wissel D. Nagy voor P. Stolarski Legia Warszawa
81' Gele kaart Rangers Gele kaart voor N. Katic Rangers
91' Doelpunt Rangers Doelpunt A. Morelos met assist van J. Jones Rangers 1-0
94' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor I. Lewczuk Legia Warszawa
94' Gele kaart Rangers Gele kaart voor J. Jones Rangers
95' Wissel Rangers Wissel G. Kamara voor S. Ojo Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - Legia Warszawa
Opstellingen Rangers - Legia Warszawa
De opstellingen van Rangers en Legia Warszawa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rangers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Legia Warszawa zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Steven Gerrard
Wissels Rangers
# Speler Pos.
13 Wesley Foderingham K
15 Jon Flanagan V
5 Filip Helander V
18 Glen Kamara M
22 Jordan Jones M
9 Jermain Defoe A
24 Greg Stewart A
Formatie 4-2-3-1
Coach Aleksandar Vukovic
Voorbeschouwing Rangers - Legia Warszawa

Rangers en Legia Warszawa spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Slavko Vinčić en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rangers en Legia Warszawa in de Europa League vond plaats op 22 augustus 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Rangers 0
Winst Legia Warszawa 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Rangers - Legia Warszawa Opstelling Rangers Opstelling Legia Warszawa Live Rangers - Legia Warszawa Live Rangers - Legia Warszawa kijken Rangers - Legia Warszawa kijken Live Rangers - Legia Warszawa stream Rangers - Legia Warszawa Fox Sports Nabeschouwing Rangers - Legia Warszawa Uitslag Rangers - Legia Warszawa Statistieken Rangers - Legia Warszawa Europa League 2019/2020 Rangers - Legia Warszawa wedden Rangers - Legia Warszawa gokken Rangers - Legia Warszawa Unibet