Nabeschouwing Rangers - Rapid Wien (3-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 4 oktober 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Rangers het donderdag 4 oktober 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Rapid Wien (3-1)

Het Europa League duel tussen Rangers en Rapid Wien is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 3-1 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door Veton Berisha, waarmee Rapid Vienna met 0-1 de leiding nam. Rangers kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Morelos, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Rangers vervolgens op 2-1. Het was J. Tavernier die vanaf 11 meter wist te scoren in de 84e minuut.

Na 94 minuten werd de voorsprong voor Rangers vergroot nadat A. Morelos de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Rangers.

LIVE Rangers - Rapid Wien 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor Veton Berisha Rapid Vienna
33' Wissel Rapid Vienna Wissel C. Dibon voor M. Barać Rapid Vienna
42' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt Veton Berisha Rapid Vienna 0-1
43' Gele kaart Rangers Gele kaart voor A. McGregor Rangers
44' Doelpunt Rangers Doelpunt A. Morelos met assist van J. Tavernier Rangers 1-1
51' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor A. Ivan Rapid Vienna
58' Wissel Rapid Vienna Wissel D. Alar voor A. Ivan Rapid Vienna
63' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Müldür Rapid Vienna
68' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor S. Schwab Rapid Vienna
72' Wissel Rapid Vienna Wissel B. Bolingoli Mbombo voor Veton Berisha Rapid Vienna
84' Penalty Rangers Penalty J. Tavernier Rangers 2-1
90' Wissel Rangers Wissel A. Halliday voor R. Kent Rangers
91' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor A. Pavlović Rapid Vienna
94' Doelpunt Rangers Doelpunt A. Morelos met assist van Candeias Rangers 3-1
95' Wissel Rangers Wissel G. Middleton voor A. Morelos Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - Rapid Wien
Opstellingen Rangers - Rapid Wien
De opstellingen van Rangers en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rangers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.