Nabeschouwing Rapid Wien - Inter Milan (0-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 14 februari 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Rapid Wien het donderdag 14 februari 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Inter Milan.

Via de Rapid Wien - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Inter Milan (0-1)

Het Europa League duel tussen Rapid Wien en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Tobias Stieler geëindigd in een 0-1 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 39 minuten. Lautaro Martínez maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Inter vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Inter Milan.

LIVE Rapid Wien - Inter Milan 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Sonnleitner Rapid Vienna
39' Penalty Inter Penalty Lautaro Martínez Inter 0-1
52' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Hofmann Rapid Vienna
53' Wissel Rapid Vienna Wissel P. Schobesberger voor M. Thurnwald Rapid Vienna
59' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor V. Berisha Rapid Vienna
61' Gele kaart Inter Gele kaart voor Lautaro Martínez Inter
64' Wissel Rapid Vienna Wissel C. Knasmüllner voor S. Grahovac Rapid Vienna
78' Wissel Inter Wissel A. Candreva voor M. Politano Inter
82' Gele kaart Inter Gele kaart voor Cédric Soares Inter
82' Wissel Inter Wissel D. DAmbrosio voor R. Nainggolan Inter
84' Wissel Rapid Vienna Wissel T. Murg voor V. Berisha Rapid Vienna
84' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Potzmann Rapid Vienna
85' Gele kaart Inter Gele kaart voor D. DAmbrosio Inter
86' Gele kaart Inter Gele kaart voor A. Candreva Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Inter Milan
Opstellingen Rapid Wien - Inter Milan
De opstellingen van Rapid Wien en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.