Nabeschouwing Rapid Wien - Slovan Bratislava (4-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 16 augustus 2018 - 20:30 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Rapid Wien het donderdag 16 augustus 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Slovan Bratislava. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Slovan Bratislava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Slovan Bratislava (4-0)

Het Europa League duel tussen Rapid Wien en Slovan Bratislava is onder leiding van scheidsrechter Davide Massa geëindigd in een 4-0 overwinning voor Rapid Wien. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Rapid Vienna kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van C. Knasmüllner. Rapid Vienna vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Knasmüllner op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut volgde een derde treffer van Rapid Vienna, waarmee T. Murg zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Rapid Vienna in de 94e minuut, nadat C. Knasmüllner de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Rapid Wien.

LIVE Rapid Wien - Slovan Bratislava 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Slovan Bratislava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt C. Knasmüllner met assist van B. Bolingoli Mbombo Rapid Vienna 1-0
24' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor S. Schwab Rapid Vienna
43' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor B. Bolingoli Mbombo Rapid Vienna
45' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor D. Alar Rapid Vienna
51' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor V. Bozhikov Slovan Bratislava
68' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Potzmann Rapid Vienna
68' Wissel Slovan Bratislava Wissel V. Savićević voor I. Rabiu Slovan Bratislava
77' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor K. Saláta Slovan Bratislava
78' Wissel Rapid Vienna Wissel A. Ivan voor D. Alar Rapid Vienna
79' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt C. Knasmüllner met assist van A. Ivan Rapid Vienna 2-0
79' Wissel Slovan Bratislava Wissel K. Bajrič voor Slovan Bratislava
80' Wissel Slovan Bratislava Wissel B. Cmiljanić voor M. Apau Slovan Bratislava
80' Wissel Slovan Bratislava Wissel F. Hološko voor D. Dražić Slovan Bratislava
84' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt T. Murg met assist van C. Knasmüllner Rapid Vienna 3-0
88' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Müldür voor S. Schwab Rapid Vienna
88' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor Nono Delgado Slovan Bratislava
90' Wissel Rapid Vienna Wissel A. Kostic voor T. Murg Rapid Vienna
94' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt C. Knasmüllner met assist van M. Potzmann Rapid Vienna 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Slovan Bratislava
Opstellingen Rapid Wien - Slovan Bratislava
De opstellingen van Rapid Wien en Slovan Bratislava zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Slovan Bratislava zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.