Nabeschouwing Rennes - Real Betis (3-3) || Europa League 2018/2019

Donderdag 14 februari 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Rennes het donderdag 14 februari 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Real Betis.

Via de Rennes - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - Real Betis (3-3)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Rennes en Real Betis geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 3-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Rennes kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van A. Hunou. Een ongelukkig eigen doelpunt van Javi García zorgde ervoor dat Rennes op 2-0 kwam te staan in de 10e minuut. In de 32e minuut wist Real Betis de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via G. Lo Celso.

H. Ben Arfa zette Rennes even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos toegekende penalty wist te benutten. In de 62e minuut kwam Real Betis weer dichterbij, nadat Sidnei de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Real Betis. Het was D. Lainez die in de 90e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Anastasios Sidiropoulos bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Rennes - Real Betis 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Rennes Doelpunt A. Hunou met assist van M. Zeffane Rennes 1-0
10' Eigen doelpunt Rennes Eigen doelpunt Javi García Rennes 2-0
16' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Junior Firpo Real Betis
27' Wissel Real Betis Wissel D. Lainez voor Junior Firpo Real Betis
31' Gele kaart Rennes Gele kaart voor B. André Rennes
32' Doelpunt Real Betis Doelpunt G. Lo Celso met assist van Loren Morón Real Betis 2-1
33' Gele kaart Rennes Gele kaart voor D. Da Silva Rennes
48' Penalty Rennes Penalty H. Ben Arfa Rennes 3-1
49' Wissel Rennes Wissel B. Bourigeaud voor I. Sarr Rennes
62' Doelpunt Real Betis Doelpunt Sidnei met assist van Joaquín Real Betis 3-2
63' Gele kaart Rennes Gele kaart voor H. Traoré Rennes
69' Wissel Rennes Wissel J. Gelin voor C. Grenier Rennes
72' Wissel Real Betis Wissel Jesé voor Loren Morón Real Betis
74' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor G. Lo Celso Real Betis
80' Wissel Rennes Wissel R. Bensebaini voor A. Hunou Rennes
84' Wissel Real Betis Wissel Barragán voor Joaquín Real Betis
90' Doelpunt Real Betis Doelpunt D. Lainez met assist van Jesé Real Betis 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Rennes - Real Betis
Opstellingen Rennes - Real Betis
De opstellingen van Rennes en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rennes gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Betis zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Coach Julien Stéphan
Voorbeschouwing Rennes - Real Betis

Rennes en Real Betis spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rennes en Real Betis elkaar treffen in de Europa League.