Nabeschouwing Rijeka - Aberdeen (2-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 8 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Rijeka het donderdag 8 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Aberdeen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion HNK Rijeka in Rijeka.

Via de Rijeka - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rijeka - Aberdeen (2-0)

Het Europa League duel tussen Rijeka en Aberdeen is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 2-0 overwinning voor Rijeka. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 62 minuten. A. Colak maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Rijeka vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Laat in de wedstrijd wist Rijeka opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het R. Muric die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Rijeka.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Rijeka.

LIVE Rijeka - Aberdeen 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rijeka - Aberdeen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor Z. Kvrzic Rijeka
61' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor F. Ojo Aberdeen
62' Penalty Rijeka Penalty A. Colak Rijeka 1-0
63' Wissel Rijeka Wissel R. Muric voor B. M. Acosty Rijeka
65' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor D. Zuparic Rijeka
75' Wissel Rijeka Wissel M. Raspopovic voor I. Tomecak Rijeka
76' Wissel Aberdeen Wissel S. Wright voor N. McGinn Aberdeen
76' Wissel Aberdeen Wissel D. Campbell voor J. Gallagher Aberdeen
79' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor L. Capan Rijeka
84' Wissel Rijeka Wissel D. Iglesias voor L. Capan Rijeka
86' Wissel Aberdeen Wissel C. Main voor R. Hedges Aberdeen
88' Doelpunt Rijeka Doelpunt R. Muric met assist van T. Halilovic Rijeka 2-0
91' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor S. Cosgrove Aberdeen
Video hoogtepunten en samenvatting Rijeka - Aberdeen
Opstellingen Rijeka - Aberdeen
De opstellingen van Rijeka en Aberdeen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rijeka gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Aberdeen zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.