Nabeschouwing Roma - İstanbul Başakşehir (4-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 19 september 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Roma het donderdag 19 september 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Roma - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - İstanbul Başakşehir (4-0)

Het Europa League duel tussen Roma en İstanbul Başakşehir is onder leiding van scheidsrechter Javier Estrada Fernández geëindigd in een 4-0 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Caicara zette Roma op een 1-0 voorsprong in de 42e minuut van de wedstrijd. Roma vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Dzeko op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut volgde een derde treffer van Roma, waarmee N. Zaniolo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Roma in de 93e minuut, nadat J. Kluivert de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Roma.

LIVE Roma - İstanbul Başakşehir 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Eigen doelpunt Roma Eigen doelpunt J. Caicara L. Spinazzola Roma 1-0
58' Doelpunt Roma Doelpunt E. Dzeko met assist van N. Zaniolo Roma 2-0
64' Wissel Roma Wissel L. Pellegrini voor J. Pastore Roma
64' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel E. Crivelli voor A. Turan İstanbul Başakşehir
66' Gele kaart Roma Gele kaart voor J. Jesus Roma
69' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel A. Okechukwu voor D. Aleksic İstanbul Başakşehir
71' Doelpunt Roma Doelpunt N. Zaniolo met assist van E. Dzeko Roma 3-0
72' Wissel Roma Wissel J. Veretout voor B. Cristante Roma
73' Gele kaart Roma Gele kaart voor J. Veretout Roma
74' Wissel Roma Wissel N. Kalinic voor E. Dzeko Roma
77' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel D. Ba voor F. Gulbrandsen İstanbul Başakşehir
93' Doelpunt Roma Doelpunt J. Kluivert met assist van N. Zaniolo Roma 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Roma - İstanbul Başakşehir
De opstellingen van Roma en İstanbul Başakşehir zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roma gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en İstanbul Başakşehir zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.