Nabeschouwing Roma - Wolfsberger AC (2-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 12 december 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Roma het donderdag 12 december 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Wolfsberger AC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Roma - Wolfsberger AC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Wolfsberger AC (2-2)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Roma en Wolfsberger AC geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 7 minuten. D. Perotti maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Roma vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een ongelukkig eigen doelpunt van A. Florenzi zorgde ervoor dat Wolfsberger AC op 1-1 kwam te staan in de 10e minuut. In de 19e minuut zette E. Dzeko zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Roma de leiding in de wedstrijd nam.

Na 64 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Weissman de 2-2 maakte voor Wolfsberger AC.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Roma - Wolfsberger AC
2
2
LIVE Roma - Wolfsberger AC 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Wolfsberger AC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Penalty Roma Penalty D. Perotti Roma 1-0
10' Eigen doelpunt Wolfsberger AC Eigen doelpunt A. Florenzi A. Niangbo Wolfsberger AC 1-1
19' Doelpunt Roma Doelpunt E. Dzeko met assist van D. Perotti Roma 2-1
32' Gele kaart Roma Gele kaart voor A. Diawara Roma
56' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor N. Rnic Wolfsberger AC
62' Wissel Roma Wissel P. Lopez voor A. Mirante Roma
64' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt S. Weissman met assist van M. Liendl Wolfsberger AC 2-2
66' Wissel Roma Wissel L. Pellegrini voor C. Under Roma
66' Wissel Roma Wissel N. Zaniolo voor D. Perotti Roma
75' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor C. Wernitznig Wolfsberger AC
76' Wissel Wolfsberger AC Wissel L. Schofl voor C. Wernitznig Wolfsberger AC
92' Wissel Wolfsberger AC Wissel A. Hodzic voor S. Weissman Wolfsberger AC
94' Wissel Wolfsberger AC Wissel J. Steiger voor A. Niangbo Wolfsberger AC
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Wolfsberger AC
Opstellingen Roma - Wolfsberger AC

Voorbeschouwing Roma - Wolfsberger AC

Roma en Wolfsberger AC spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Pawson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Wolfsberger AC in de Europa League vond plaats op 3 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Roma 0
Winst Wolfsberger AC 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roma op een 1e positie staat, terwijl we Wolfsberger AC terugvinden op de 4e plaats.