Nabeschouwing Rosenborg - Cork City (3-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 16 augustus 2018 - 20:45 uur



In de Europa League 2018/2019 neemt Rosenborg het donderdag 16 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cork City. De wedstrijd wordt gespeeld in Lerkendal Stadion in Trondheim.

Via de Rosenborg - Cork City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rosenborg - Cork City (3-0)

Het Europa League duel tussen Rosenborg en Cork City is onder leiding van scheidsrechter Mads-Kristoffer Kristoffersen geëindigd in een 3-0 overwinning voor Rosenborg. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door B. Šerbečić, waarmee Rosenborg met 1-0 de leiding nam. Rosenborg vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Søderlund op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Rosenborg, waarmee A. Trondsen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mads-Kristoffer Kristoffersen, waardoor Rosenborg een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Rosenborg - Cork City
Goals
3
0
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
8
9
Schoten op doel
4
5
Overtredingen
16
8
Buitenspel
3
0
Corners
3
6
LIVE Rosenborg - Cork City 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rosenborg - Cork City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor A. Trondsen Rosenborg
26' Doelpunt Rosenborg Doelpunt B. Šerbečić Rosenborg 1-0
34' Doelpunt Rosenborg Doelpunt A. Søderlund met assist van A. Trondsen Rosenborg 2-0
46' Wissel Cork City Wissel Barry McNamee voor G. Morrissey Cork City
58' Doelpunt Rosenborg Doelpunt A. Trondsen met assist van A. Søderlund Rosenborg 3-0
60' Wissel Rosenborg Wissel P. Helland voor J. Levi Rosenborg
60' Wissel Rosenborg Wissel A. Konradsen voor A. Trondsen Rosenborg
72' Wissel Cork City Wissel R. Coughlin voor K. Sheppard Cork City
74' Wissel Rosenborg Wissel E. Reitan voor V. Hedenstad Rosenborg
75' Wissel Cork City Wissel J. Dunleavy voor G. Buckley Cork City
92' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor P. Helland Rosenborg
Video hoogtepunten en samenvatting Rosenborg - Cork City
Opstellingen Rosenborg - Cork City
De opstellingen van Rosenborg en Cork City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rosenborg gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Cork City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Wissels Cork City
# Speler Pos.
13 Peter Cherrie K
5 Aaron Barry V
25 Barry McNamee V
4 John Dunleavy V
15 Shane Daly-Butz M
18 A
16 Josh O'Hanlon A
Voorbeschouwing Rosenborg - Cork City

Rosenborg en Cork City spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mads-Kristoffer Kristoffersen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rosenborg en Cork City in de Europa League vond plaats op 9 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rosenborg. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Rosenborg favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Cork City slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rosenborg 1
Winst Cork City 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
Rosenborg - Cork City Opstelling Rosenborg Opstelling Cork City Live Rosenborg - Cork City Live Rosenborg - Cork City kijken Rosenborg - Cork City kijken Live Rosenborg - Cork City stream Rosenborg - Cork City Fox Sports Nabeschouwing Rosenborg - Cork City Uitslag Rosenborg - Cork City Statistieken Rosenborg - Cork City Europa League 2018/2019 Rosenborg - Cork City wedden Rosenborg - Cork City gokken Rosenborg - Cork City Unibet