Nabeschouwing Rosenborg - Red Bull Leipzig (1-3) || Europa League 2018/2019

Donderdag 4 oktober 2018 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Rosenborg het donderdag 4 oktober 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Red Bull Leipzig. De wedstrijd wordt gespeeld in Lerkendal Stadion in Trondheim.

Via de Rosenborg - Red Bull Leipzig live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rosenborg - Red Bull Leipzig (1-3)

Het Europa League duel tussen Rosenborg en Red Bull Leipzig is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 1-3 overwinning voor Red Bull Leipzig. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door J. Augustin, waarmee RB Leipzig met 0-1 de leiding nam. RB Leipzig vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Konaté op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van RB Leipzig, waarmee Matheus Cunha zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 79 minuten deed I. Jebali iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Rosenborg werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Rosenborg echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Red Bull Leipzig.

LIVE Rosenborg - Red Bull Leipzig 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rosenborg - Red Bull Leipzig teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt J. Augustin met assist van D. Demme RB Leipzig 0-1
54' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt I. Konaté met assist van W. Orban RB Leipzig 0-2
57' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor E. Hovland Rosenborg
61' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt Matheus Cunha met assist van Bruma RB Leipzig 0-3
62' Wissel Rosenborg Wissel E. Reitan voor V. Hedenstad Rosenborg
64' Wissel RB Leipzig Wissel L. Klostermann voor D. Demme RB Leipzig
68' Wissel Rosenborg Wissel I. Jebali voor Y. de Lanlay Rosenborg
75' Wissel RB Leipzig Wissel M. Saracchi voor M. Halstenberg RB Leipzig
77' Wissel Rosenborg Wissel M. Vilhjálmsson voor Đ. Denić Rosenborg
79' Doelpunt Rosenborg Doelpunt I. Jebali met assist van J. Levi Rosenborg 1-3
80' Wissel RB Leipzig Wissel M. Sabitzer voor N. Mukiele RB Leipzig
Video hoogtepunten en samenvatting Rosenborg - Red Bull Leipzig
Opstellingen Rosenborg - Red Bull Leipzig
De opstellingen van Rosenborg en Red Bull Leipzig zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rosenborg gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Red Bull Leipzig zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Rosenborg - Red Bull Leipzig

Rosenborg en Red Bull Leipzig spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rosenborg en Red Bull Leipzig elkaar treffen in de Europa League.

Winst Rosenborg 0
Winst Red Bull Leipzig 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rosenborg op een 4e positie staat, terwijl we Red Bull Leipzig terugvinden op de 3e plaats.