Nabeschouwing Rosenborg - Skendija 79 (3-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 23 augustus 2018 - 20:45 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Rosenborg het donderdag 23 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Skendija 79. De wedstrijd wordt gespeeld in Lerkendal Stadion in Trondheim.

Via de Rosenborg - Skendija 79 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rosenborg - Skendija 79 (3-1)

Het Europa League duel tussen Rosenborg en Skendija 79 is onder leiding van scheidsrechter Orel Grinfeeld geëindigd in een 3-1 overwinning voor Rosenborg. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door I. Jebali, waarmee Rosenborg met 1-0 de leiding nam. Rosenborg vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Bendtner op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut volgde een derde treffer van Rosenborg, waarmee J. Levi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 76 minuten deed Stenio Junior iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Skendija 79 werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Skendija 79 echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Rosenborg.

LIVE Rosenborg - Skendija 79 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rosenborg - Skendija 79 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Rosenborg Doelpunt I. Jebali met assist van N. Bendtner Rosenborg 1-0
15' Doelpunt Rosenborg Doelpunt N. Bendtner met assist van J. Levi Rosenborg 2-0
32' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor M. Lundemo Rosenborg
44' Doelpunt Rosenborg Doelpunt J. Levi met assist van B. Meling Rosenborg 3-0
63' Wissel Skendija 79 Wissel R. Selmani voor V. Nafiu Skendija 79
68' Wissel Rosenborg Wissel P. Helland voor J. Levi Rosenborg
74' Wissel Rosenborg Wissel D. Denic voor M. Lundemo Rosenborg
76' Doelpunt Skendija 79 Doelpunt Stenio Junior Skendija 79 3-1
78' Wissel Rosenborg Wissel E. Reitan voor V. Hedenstad Rosenborg
79' Wissel Skendija 79 Wissel B. Bojku voor I. Emini Skendija 79
88' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor B. Bojku Skendija 79
89' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor Stenio Junior Skendija 79
Video hoogtepunten en samenvatting Rosenborg - Skendija 79
Opstellingen Rosenborg - Skendija 79
De opstellingen van Rosenborg en Skendija 79 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rosenborg gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Skendija 79 zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.