Nabeschouwing Saburtalo - Ararat-Armenia (0-2) || Europa League 2019/2020

Woensdag 14 augustus 2019 - 18:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Saburtalo het woensdag 14 augustus 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Ararat-Armenia. De wedstrijd wordt gespeeld in Mikheil Meskhis sakhelobis Stadioni in Tbilisi.

Via de Saburtalo - Ararat-Armenia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saburtalo - Ararat-Armenia (0-2)

Het Europa League duel tussen Saburtalo en Ararat-Armenia is onder leiding van scheidsrechter Mykola Balakin geëindigd in een 0-2 overwinning voor Ararat-Armenia. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door A. Kobyalko, waarmee Ararat-Armenia met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 67e minuut voor dat Ararat-Armenia via P. Avetisyan op 0-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Ararat-Armenia.

LIVE Saburtalo - Ararat-Armenia 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saburtalo - Ararat-Armenia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Ararat-Armenia Doelpunt A. Kobyalko met assist van F. Narsingh Ararat-Armenia 0-1
21' Gele kaart Saburtalo Gele kaart voor S. Altunashvili Saburtalo
32' Gele kaart Saburtalo Gele kaart voor A. Tera Saburtalo
33' Gele kaart Saburtalo Gele kaart voor L. Lakvekheliani Saburtalo
34' Gele kaart Ararat-Armenia Gele kaart voor D. Guzj Ararat-Armenia
37' Gele kaart Ararat-Armenia Gele kaart voor A. Kobyalko Ararat-Armenia
52' Gele kaart Ararat-Armenia Gele kaart voor G. Pashov Ararat-Armenia
56' Gele kaart Saburtalo Gele kaart voor G. Gabedava Saburtalo
56' Wissel Ararat-Armenia Wissel P. Avetisyan voor A. Ambartsumyan Ararat-Armenia
58' Wissel Saburtalo Wissel L. Kenia voor G. Diasamidze Saburtalo
60' Wissel Saburtalo Wissel O. Rolovic voor G. Gabedava Saburtalo
65' Gele kaart Saburtalo Gele kaart voor O. Migineishvili Saburtalo
67' Penalty Ararat-Armenia Penalty P. Avetisyan Ararat-Armenia 0-2
69' Wissel Saburtalo Wissel T. Gorgiashvili voor L. Kakubava Saburtalo
70' Wissel Ararat-Armenia Wissel I. Antonov voor G. Malakyan Ararat-Armenia
80' Wissel Ararat-Armenia Wissel A. Damcevski voor A. Kobyalko Ararat-Armenia
86' Gele kaart Ararat-Armenia Gele kaart voor M. Lima Ararat-Armenia
86' Gele kaart Saburtalo Gele kaart voor N. Mali Saburtalo
91' Gele kaart Saburtalo Gele kaart voor T. Gorgiashvili Saburtalo
Video hoogtepunten en samenvatting Saburtalo - Ararat-Armenia
Opstellingen Saburtalo - Ararat-Armenia
De opstellingen van Saburtalo en Ararat-Armenia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saburtalo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ararat-Armenia zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Saburtalo - Ararat-Armenia

Saburtalo en Ararat-Armenia spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mykola Balakin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Saburtalo en Ararat-Armenia in de Europa League vond plaats op 6 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Saburtalo. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Saburtalo favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Ararat-Armenia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.