Nabeschouwing Salzburg - Rosenborg (3-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 25 oktober 2018 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Salzburg het donderdag 25 oktober 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Rosenborg. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Wals-Siezenheim.

Via de Salzburg - Rosenborg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Rosenborg (3-0)

Het Europa League duel tussen Salzburg en Rosenborg is onder leiding van scheidsrechter Irfan Peljto geëindigd in een 3-0 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door M. Dabour, waarmee Salzburg met 1-0 de leiding nam. Salzburg vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Wolf op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Salzburg vervolgens op 3-0. Het was M. Dabour die vanaf 11 meter wist te scoren in de 59e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Irfan Peljto, waardoor Salzburg een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Salzburg - Rosenborg 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Rosenborg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor B. Šerbečić Rosenborg
34' Doelpunt Salzburg Doelpunt M. Dabour met assist van F. Gulbrandsen Salzburg 1-0
53' Doelpunt Salzburg Doelpunt H. Wolf met assist van M. Dabour Salzburg 2-0
56' Wissel Rosenborg Wissel M. Vilhjálmsson voor N. Bendtner Rosenborg
59' Penalty Salzburg Penalty M. Dabour Salzburg 3-0
66' Wissel Rosenborg Wissel S. Adegbenro voor Y. de Lanlay Rosenborg
67' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor M. Jensen Rosenborg
71' Wissel Rosenborg Wissel Đ. Denić voor M. Jensen Rosenborg
72' Wissel Salzburg Wissel S. Prevljak voor M. Dabour Salzburg
75' Wissel Salzburg Wissel X. Schlager voor D. Samassekou Salzburg
82' Wissel Salzburg Wissel T. Minamino voor H. Wolf Salzburg
84' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor André Ramalho Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Rosenborg
Opstellingen Salzburg - Rosenborg
De opstellingen van Salzburg en Rosenborg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Rosenborg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Voorbeschouwing Salzburg - Rosenborg

Salzburg en Rosenborg spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Irfan Peljto en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Salzburg en Rosenborg elkaar treffen in de Europa League.

Winst Salzburg 0
Winst Rosenborg 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salzburg op een 1e positie staat, terwijl we Rosenborg terugvinden op de 4e plaats.