Nabeschouwing Sant Julià - Europa FC (3-2) || Europa League

Donderdag 27 juni 2019 - 20:00 uur

In de Europa League neemt Sant Julià het donderdag 27 juni 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Europa FC. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Comunal d'Andorra la Vella (Andorra la Vella) in Andorra la Vella.

Via de Sant Julià - Europa FC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sant Julià - Europa FC (3-2)

Het Europa League duel tussen Sant Julià en Europa FC is onder leiding van scheidsrechter Dragan Petrović geëindigd in een 3-2 overwinning voor Sant Julià. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Europa FC kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Gallardo. Sant Julià kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Mendez, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van S. Mango kwam Europa FC in de 46e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

Na 64 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Mendez de 2-2 maakte voor Sant Julià. In de 75e minuut werd F. Cisse van Sant Julià met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Sant Julià met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Sant Julià dat via P. Munoz nogmaals wist te scoren en daarmee op een 3-2 voorsprong kwam in de 93e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Dragan Petrović bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Sant Julià.

Wedstrijdstatistieken Sant Julià - Europa FC
Goals
3
2
Balbezit
52%
48%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
11
13
Schoten op doel
5
8
Aanvallen
72
81
Gevaarlijke aanvallen
50
56
Corners
5
6
Wissels
2
3
LIVE Sant Julià - Europa FC 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sant Julià - Europa FC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Europa FC Doelpunt Gallardo met assist van Olmo Europa FC 0-1
32' Gele kaart Sant Julià Gele kaart voor L. Malatini Sant Julià
44' Doelpunt Sant Julià Doelpunt J. Mendez met assist van Jonny Sant Julià 1-1
46' Eigen doelpunt Europa FC Eigen doelpunt S. Mango Europa FC 1-2
53' Gele kaart Sant Julià Gele kaart voor N. Vasile Sant Julià
64' Doelpunt Sant Julià Doelpunt J. Mendez met assist van F. Cisse Sant Julià 2-2
67' Wissel Europa FC Wissel T. De Barr voor M. Rosa Europa FC
72' Wissel Sant Julià Wissel Q. Pereira voor J. Mendez Sant Julià
75' Rode kaart Sant Julià Rode kaart voor F. Cisse Sant Julià
77' Wissel Europa FC Wissel Manu Dimas voor Gallardo Europa FC
80' Wissel Sant Julià Wissel W. Fernandez voor L. Malatini Sant Julià
84' Wissel Europa FC Wissel J. Olivero voor F. Velasco Europa FC
87' Gele kaart Europa FC Gele kaart voor J. Olivero Europa FC
93' Doelpunt Sant Julià Doelpunt P. Munoz met assist van Q. Pereira Sant Julià 3-2
Opstellingen Sant Julià - Europa FC

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sant Julià - Europa FC

Sant Julià en Europa FC spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dragan Petrović en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sant Julià en Europa FC elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Sant Julià 0
Winst Europa FC 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Sant Julià - Europa FC Opstelling Sant Julià Opstelling Europa FC Live Sant Julià - Europa FC Live Sant Julià - Europa FC kijken Sant Julià - Europa FC kijken Live Sant Julià - Europa FC stream Sant Julià - Europa FC Fox Sports Nabeschouwing Sant Julià - Europa FC Uitslag Sant Julià - Europa FC Statistieken Sant Julià - Europa FC Europa League 2019/2020 Sant Julià - Europa FC wedden Sant Julià - Europa FC gokken Sant Julià - Europa FC Unibet