Nabeschouwing Sarpsborg 08 - Malmo FF (1-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 25 oktober 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Sarpsborg 08 het donderdag 25 oktober 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Malmo FF. De wedstrijd wordt gespeeld in Sarpsborg Stadion in Sarpsborg.

Via de Sarpsborg 08 - Malmo FF live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sarpsborg 08 - Malmo FF (1-1)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Sarpsborg 08 en Malmo FF geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 79e minuut door A. Vindheim, waarmee Malmö FF met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Sarpsborg 08 het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 87e minuut was het namelijk O. Halvorsen die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sarpsborg 08 - Malmo FF 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sarpsborg 08 - Malmo FF teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Sarpsborg 08 Gele kaart voor J. Tamm Sarpsborg 08
47' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor A. Vindheim Malmö FF
57' Wissel Malmö FF Wissel F. Brorsson voor R. Bengtsson Malmö FF
65' Wissel Malmö FF Wissel M. Antonsson voor O. Lewicki Malmö FF
76' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor M. Rosenberg Malmö FF
77' Wissel Sarpsborg 08 Wissel T. Heintz voor R. Muhammed Sarpsborg 08
79' Doelpunt Malmö FF Doelpunt A. Vindheim met assist van S. Rieks Malmö FF 0-1
83' Wissel Malmö FF Wissel B. Innocent voor Anders Christiansen Malmö FF
85' Wissel Sarpsborg 08 Wissel J. Larsen voor A. Askar Sarpsborg 08
87' Wissel Sarpsborg 08 Wissel H. Singh voor M. Lund Nielsen Sarpsborg 08
87' Doelpunt Sarpsborg 08 Doelpunt O. Halvorsen Sarpsborg 08 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sarpsborg 08 - Malmo FF
Opstellingen Sarpsborg 08 - Malmo FF
De opstellingen van Sarpsborg 08 en Malmo FF zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sarpsborg 08 gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Malmo FF zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.