Nabeschouwing Shkupi - Rangers (0-0) || Europa League 2018/2019

Dinsdag 17 juli 2018 - 17:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Shkupi het dinsdag 17 juli 2018 om 17:55 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Telekom Arena in Skopje.

Via de Shkupi - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shkupi - Rangers (0-0)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Shkupi en Rangers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Shkupi en Rangers gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Shkupi, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Halil Umut Meler niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Shkupi - Rangers 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shkupi - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Wissel Shkupi Wissel B. Shabani voor Basil Nchama Shkupi
45' Gele kaart Shkupi Gele kaart voor K. Stojkovski Shkupi
46' Gele kaart Shkupi Gele kaart voor B. Ilijoski Shkupi
59' Gele kaart Rangers Gele kaart voor J. Windass Rangers
59' Gele kaart Shkupi Gele kaart voor M. Muarem Shkupi
64' Wissel Rangers Wissel G. Middleton voor J. Windass Rangers
67' Gele kaart Shkupi Gele kaart voor A. Bilali Shkupi
72' Wissel Rangers Wissel O. Ejaria voor Candeias Rangers
77' Wissel Shkupi Wissel S. Muharem voor S. Vujčić Shkupi
93' Wissel Shkupi Wissel F. Ismailji voor M. Muarem Shkupi
Video hoogtepunten en samenvatting Shkupi - Rangers
Opstellingen Shkupi - Rangers
De opstellingen van Shkupi en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shkupi gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.