Nabeschouwing Siroki Brijeg - Kairat (1-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 11 juli 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Siroki Brijeg het donderdag 11 juli 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Kairat. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Pecara in Široki Brijeg.

Via de Siroki Brijeg - Kairat live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Siroki Brijeg - Kairat (1-2)

Het Europa League duel tussen Siroki Brijeg en Kairat is onder leiding van scheidsrechter Constantin Sebastian Colțescu geëindigd in een 1-2 overwinning voor Kairat. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door A. Eseola, waarmee Kairat met 0-1 de leiding nam. Siroki Brijeg kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Enin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette A. Eseola zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Kairat de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Constantin Sebastian Colțescu, waardoor Kairat een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Siroki Brijeg - Kairat 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Siroki Brijeg - Kairat teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Kairat Gele kaart voor Y. Akhmetov Kairat
26' Gele kaart Kairat Gele kaart voor A. Abiken Kairat
29' Doelpunt Kairat Doelpunt A. Eseola met assist van B. Islamkhan Kairat 0-1
34' Doelpunt Siroki Brijeg Doelpunt I. Enin met assist van M. Babic Siroki Brijeg 1-1
49' Gele kaart Kairat Gele kaart voor R. Orazov Kairat
54' Gele kaart Kairat Gele kaart voor G. Zhukov Kairat
56' Wissel Kairat Wissel I. Kuat voor A. Abiken Kairat
57' Gele kaart Siroki Brijeg Gele kaart voor D. Bagaric Siroki Brijeg
57' Wissel Siroki Brijeg Wissel A. Jurilj voor M. Babic Siroki Brijeg
58' Doelpunt Kairat Doelpunt A. Eseola met assist van Y. Akhmetov Kairat 1-2
59' Gele kaart Siroki Brijeg Gele kaart voor D. Kovacic Siroki Brijeg
64' Wissel Kairat Wissel N. Kosovic voor R. Orazov Kairat
68' Wissel Siroki Brijeg Wissel B. Vukoja voor M. Stanic Siroki Brijeg
70' Gele kaart Siroki Brijeg Gele kaart voor M. Maric Siroki Brijeg
71' Gele kaart Kairat Gele kaart voor N. Kosovic Kairat
76' Wissel Kairat Wissel S. Keiler voor B. Islamkhan Kairat
79' Wissel Siroki Brijeg Wissel Z. Vukoja voor T. Jovic Siroki Brijeg
Video hoogtepunten en samenvatting Siroki Brijeg - Kairat
Opstellingen Siroki Brijeg - Kairat

Voorbeschouwing Siroki Brijeg - Kairat

Siroki Brijeg en Kairat spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Constantin Sebastian Colțescu en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Siroki Brijeg en Kairat elkaar treffen in de Europa League.