Nabeschouwing Skendija 79 - F91 Dudelange (1-2) || Europa League 2019/2020

Dinsdag 23 juli 2019 - 17:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Skendija 79 het dinsdag 23 juli 2019 om 17:55 uur in eigen huis op tegen F91 Dudelange. De wedstrijd wordt gespeeld in Toše Proeski Arena in Skopje.

Via de Skendija 79 - F91 Dudelange live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Skendija 79 - F91 Dudelange (1-2)

Het Europa League duel tussen Skendija 79 en F91 Dudelange is onder leiding van scheidsrechter Tore Hansen geëindigd in een 1-2 overwinning voor F91 Dudelange. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 7 minuten. A. Ibraimi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Skendija 79 vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. F91 Dudelange kwam in de 64e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Bettaieb, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het D. Sinani van F91 Dudelange die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 1-2.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tore Hansen, waardoor F91 Dudelange een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Skendija 79 - F91 Dudelange 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Skendija 79 - F91 Dudelange teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Penalty Skendija 79 Penalty A. Ibraimi Skendija 79 1-0
46' Wissel F91 Dudelange Wissel A. Bernier voor S. Bougrine F91 Dudelange
60' Wissel Skendija 79 Wissel E. Totre voor Z. Husmani Skendija 79
62' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor M. Radeski Skendija 79
62' Wissel Skendija 79 Wissel B. Ibraimi voor M. Radeski Skendija 79
64' Wissel F91 Dudelange Wissel A. Bettaieb voor B. Cabral Barbosa F91 Dudelange
64' Doelpunt F91 Dudelange Doelpunt A. Bettaieb F91 Dudelange 1-1
66' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor G. Mici Skendija 79
68' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor B. Redjepi Skendija 79
68' Penalty F91 Dudelange Penalty D. Sinani F91 Dudelange 1-2
75' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor M. Bouchouari F91 Dudelange
76' Wissel Skendija 79 Wissel O. Imeri voor G. Mici Skendija 79
79' Wissel F91 Dudelange Wissel C. Morren voor M. Garos F91 Dudelange
91' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor T. Kips F91 Dudelange
94' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor M. Pokar F91 Dudelange
Video hoogtepunten en samenvatting Skendija 79 - F91 Dudelange
Opstellingen Skendija 79 - F91 Dudelange
De opstellingen van Skendija 79 en F91 Dudelange zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Skendija 79 gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en F91 Dudelange zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.