Nabeschouwing Slovan Bratislava - Balzan (3-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 2 augustus 2018 - 19:30 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Slovan Bratislava het donderdag 2 augustus 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Balzan. De wedstrijd wordt gespeeld in Štadión Pasienky in Bratislava.

Via de Slovan Bratislava - Balzan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Bratislava - Balzan (3-1)

Het Europa League duel tussen Slovan Bratislava en Balzan is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 3-1 overwinning voor Slovan Bratislava. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door A. Čavrić, waarmee Slovan Bratislava met 1-0 de leiding nam. Slovan Bratislava kreeg via A. Čavrić in de 59e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Alexandre Boucaut de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Slovan Bratislava via een goal van A. Šporar in de 70e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 71e minuut volgde een derde treffer van Slovan Bratislava, waarmee A. Šporar zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na 77 minuten deed Kadú iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Balzan werd verkleind tot 3-1.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Slovan Bratislava.

LIVE Slovan Bratislava - Balzan 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Bratislava - Balzan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt A. Čavrić met assist van Mohammed Rharsalla Slovan Bratislava 1-0
44' Gele kaart Balzan Gele kaart voor I. Božović Balzan
58' Gele kaart Balzan Gele kaart voor B. Kaljević Balzan
59' Penalty gemist Slovan Bratislava Penalty gemist A. Čavrić Slovan Bratislava
70' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt A. Šporar Slovan Bratislava 2-0
71' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt A. Šporar met assist van D. Dražić Slovan Bratislava 3-0
75' Wissel Balzan Wissel R. Correa voor M. Lepović Balzan
75' Wissel Slovan Bratislava Wissel B. Cmiljanić voor A. Čavrić Slovan Bratislava
76' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor M. Šulla Slovan Bratislava
77' Doelpunt Balzan Doelpunt Kadú Balzan 3-1
82' Wissel Slovan Bratislava Wissel J. de Kamps voor V. Savićević Slovan Bratislava
83' Wissel Balzan Wissel A. Majdevac voor S. Bezzina Balzan
87' Wissel Slovan Bratislava Wissel F. Hološko voor D. Dražić Slovan Bratislava
89' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor F. Hološko Slovan Bratislava
91' Gele kaart Balzan Gele kaart voor Kadú Balzan
92' Gele kaart Balzan Gele kaart voor N. Šljivić Balzan
92' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor V. Bozhikov Slovan Bratislava
Video hoogtepunten en samenvatting Slovan Bratislava - Balzan
Opstellingen Slovan Bratislava - Balzan
De opstellingen van Slovan Bratislava en Balzan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slovan Bratislava gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Balzan zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.