Nabeschouwing Slovan Bratislava - Milsami (5-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 19 juli 2018 - 18:30 uur



In de Europa League 2018/2019 neemt Slovan Bratislava het donderdag 19 juli 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Milsami. De wedstrijd wordt gespeeld in Štadión Pasienky in Bratislava.

Via de Slovan Bratislava - Milsami live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Bratislava - Milsami (5-0)

Het Europa League duel tussen Slovan Bratislava en Milsami is onder leiding van scheidsrechter Nejc Kajtazović geëindigd in een 5-0 overwinning voor Slovan Bratislava. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door A. Šporar, waarmee Slovan Bratislava met 1-0 de leiding nam. Slovan Bratislava vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Šporar op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut volgde een derde treffer van Slovan Bratislava, waarmee Mohammed Rharsalla zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Slovan Bratislava geen gas terug, waardoor in de 52e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van B. Cmiljanić. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Slovan Bratislava. Deze werd gescoord door Mohammed Rharsalla in de 77e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nejc Kajtazović en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Slovan Bratislava.

Wedstrijdstatistieken Slovan Bratislava - Milsami
Goals
5
0
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
15
5
Schoten op doel
9
2
Aanvallen
123
101
Gevaarlijke aanvallen
51
29
Corners
4
4
Wissels
3
3
LIVE Slovan Bratislava - Milsami 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Bratislava - Milsami teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt A. Šporar met assist van Mohammed Rharsalla Slovan Bratislava 1-0
25' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt A. Šporar met assist van D. Holman Slovan Bratislava 2-0
28' Gele kaart Milsami Gele kaart voor A. Rusnac Milsami
33' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt Mohammed Rharsalla met assist van A. Šporar Slovan Bratislava 3-0
34' Wissel Milsami Wissel I. Bugaiov voor R. Surdu Milsami
48' Wissel Slovan Bratislava Wissel B. Cmiljanić voor A. Čavrić Slovan Bratislava
52' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt B. Cmiljanić met assist van A. Šporar Slovan Bratislava 4-0
53' Wissel Milsami Wissel S. Plătică voor C. Bogdan Milsami
58' Wissel Slovan Bratislava Wissel V. Savićević voor Nono Delgado Slovan Bratislava
74' Wissel Slovan Bratislava Wissel D. Dražić voor A. Šporar Slovan Bratislava
77' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt Mohammed Rharsalla met assist van D. Dražić Slovan Bratislava 5-0
81' Wissel Milsami Wissel I. Ibrian voor A. Antoniuc Milsami
85' Gele kaart Milsami Gele kaart voor S. Plătică Milsami
89' Gele kaart Milsami Gele kaart voor M. Plătică Milsami
Video hoogtepunten en samenvatting Slovan Bratislava - Milsami
Opstellingen Slovan Bratislava - Milsami
De opstellingen van Slovan Bratislava en Milsami zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slovan Bratislava gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Milsami zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Wissels Slovan Bratislava
# Speler Pos.
1 Dominik Greif K
19 Kornel Saláta V
4 Vukan Savićević M
6 Joeri de Kamps M
21 Filip Hološko M
11 Dejan Dražić A
12 Boris Cmiljanić A
Formatie 4-2-3-1
Wissels Milsami
# Speler Pos.
15 Ion Ibrian Wissel
50 Anatol Chirinciuc K
4 Vasile Jardan V
10 Gheorghe Andronic M
18 Igor Bugaiov A
13 Sergiu Plătică A
25 Oleg Andronic A
Voorbeschouwing Slovan Bratislava - Milsami

Slovan Bratislava en Milsami spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nejc Kajtazović en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Slovan Bratislava en Milsami in de Europa League vond plaats op 12 juli 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Slovan Bratislava. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Slovan Bratislava favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Milsami slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Slovan Bratislava 1
Winst Milsami 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Slovan Bratislava - Milsami Opstelling Slovan Bratislava Opstelling Milsami Live Slovan Bratislava - Milsami Live Slovan Bratislava - Milsami kijken Slovan Bratislava - Milsami kijken Live Slovan Bratislava - Milsami stream Slovan Bratislava - Milsami Fox Sports Nabeschouwing Slovan Bratislava - Milsami Uitslag Slovan Bratislava - Milsami Statistieken Slovan Bratislava - Milsami Europa League 2018/2019 Slovan Bratislava - Milsami wedden Slovan Bratislava - Milsami gokken Slovan Bratislava - Milsami Unibet