Nabeschouwing Slovan Bratislava - Wolverhampton Wanderers (1-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 24 oktober 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Slovan Bratislava het donderdag 24 oktober 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Národný Futbalový Štadión in Bratislava.

Via de Slovan Bratislava - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Bratislava - Wolverhampton Wanderers (1-2)

Het Europa League duel tussen Slovan Bratislava en Wolverhampton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Evgen Aranovskiy geëindigd in een 1-2 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door A. Sporar, waarmee Slovan Bratislava met 1-0 de leiding nam. Wolverhampton Wanderers kwam in de 58e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Saiss, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Wolverhampton Wanderers vervolgens op 1-2. Het was R. Jimenez die vanaf 11 meter wist te scoren in de 64e minuut.

In de 87e minuut moest Wolverhampton Wanderers verder met een man minder, nadat D. Jota een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Evgen Aranovskiy, waardoor Wolverhampton Wanderers een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Slovan Bratislava - Wolverhampton Wanderers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Bratislava - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt A. Sporar met assist van I. Rabiu Slovan Bratislava 1-0
45' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor D. Holman Slovan Bratislava
46' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel A. Traore voor P. Cutrone Wolverhampton Wanderers
57' Wissel Slovan Bratislava Wissel M. Ljubicic voor D. Holman Slovan Bratislava
58' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Saiss Wolverhampton Wanderers 1-1
60' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel D. Jota voor M. Gibbs-White Wolverhampton Wanderers
63' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor V. De Marco Slovan Bratislava
64' Penalty Wolverhampton Wanderers Penalty R. Jimenez Wolverhampton Wanderers 1-2
66' Wissel Slovan Bratislava Wissel Rafael Ratao voor E. Daniel Slovan Bratislava
68' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor I. Rabiu Slovan Bratislava
76' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel L. Dendoncker voor R. Saiss Wolverhampton Wanderers
81' Wissel Slovan Bratislava Wissel A. Cavric voor I. Rabiu Slovan Bratislava
86' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor D. Jota Wolverhampton Wanderers
86' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor J. Medvedev Slovan Bratislava
87' Tweede gele kaart Wolverhampton Wanderers Tweede gele kaart voor D. Jota Wolverhampton Wanderers
92' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Jimenez Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Slovan Bratislava - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Slovan Bratislava - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Slovan Bratislava en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slovan Bratislava gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Slovan Bratislava - Wolverhampton Wanderers

Slovan Bratislava en Wolverhampton Wanderers spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgen Aranovskiy en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Slovan Bratislava en Wolverhampton Wanderers elkaar treffen in de Europa League.

Winst Slovan Bratislava 0
Winst Wolverhampton Wanderers 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Slovan Bratislava op een 1e positie staat, terwijl we Wolverhampton Wanderers terugvinden op de 3e plaats.