Nabeschouwing Sparta Praha - Trabzonspor (2-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 8 augustus 2019 - 18:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Sparta Praha het donderdag 8 augustus 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Epet Arena in Prague.

Via de Sparta Praha - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Praha - Trabzonspor (2-2)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Sparta Praha en Trabzonspor geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door N. Costa, waarmee Sparta Praha met 1-0 de leiding nam. Sparta Praha vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Kanga op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut wist Trabzonspor de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via C. Ekuban.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Trabzonspor nadat A. Sorloth in de 89e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Sparta Praha - Trabzonspor 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Praha - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt N. Costa met assist van G. Kanga Sparta Praha 1-0
26' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor F. Nita Sparta Praha
32' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor J. O. Mikel Trabzonspor
46' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor A. Omur Trabzonspor
46' Wissel Trabzonspor Wissel A. Sorloth voor J. O. Mikel Trabzonspor
48' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor H. Turkmen Trabzonspor
55' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor B. Tetteh Sparta Praha
65' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor J. Sosa Trabzonspor
67' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor M. Travnik Sparta Praha
68' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt G. Kanga met assist van S. Plavsic Sparta Praha 2-0
76' Wissel Trabzonspor Wissel D. Avdijaj voor A. Omur Trabzonspor
80' Wissel Sparta Praha Wissel L. Kozak voor B. Tetteh Sparta Praha
84' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt C. Ekuban met assist van J. Sosa Trabzonspor 2-1
87' Wissel Sparta Praha Wissel D. Karlsson voor M. Travnik Sparta Praha
89' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Sorloth met assist van C. Ekuban Trabzonspor 2-2
90' Wissel Sparta Praha Wissel D. Hancko voor S. Plavsic Sparta Praha
93' Wissel Trabzonspor Wissel D. Erdogan voor C. Ekuban Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Praha - Trabzonspor
Opstellingen Sparta Praha - Trabzonspor
De opstellingen van Sparta Praha en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sparta Praha gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.