Nabeschouwing Spartak Moskva - Rangers (4-3) || Europa League 2018/2019

Donderdag 8 november 2018 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Spartak Moskva het donderdag 8 november 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Rangers (4-3)

Het Europa League duel tussen Spartak Moskva en Rangers is onder leiding van scheidsrechter Ivan Bebek geëindigd in een 4-3 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van R. Eremenko zette Rangers op een 0-1 voorsprong in de 5e minuut van de wedstrijd. Spartak Moskva kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Melgarejo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 27e minuut zette Candeias zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Rangers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 35 minuten was het C. Goldson die de bal in eigen doel werkte, waardoor Spartak Moskva op 2-2 kwam te staan. Rangers leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 41 minuten op voorsprong na een goal van G. Middleton: 2-3. In de 58e minuut was het Luiz Adriano die Spartak Moskva weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Er kwam toch nog een beslissend doelpunt dat Spartak Moskva aan de winst zou helpen. Matchwinnaar werd S. Hanni die in de 59e minuut wist te scoren en daarmee tekende voor een 4-3 eindstand.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ivan Bebek en eindigde de wedstrijd dus met een 4-3 stand in het voordeel van Spartak Moskva.

LIVE Spartak Moskva - Rangers 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Eigen doelpunt Rangers Eigen doelpunt R. Eremenko Rangers 0-1
15' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor I. Popov Spartak Moskva
22' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt L. Melgarejo met assist van I. Popov Spartak Moskva 1-1
27' Doelpunt Rangers Doelpunt Candeias met assist van J. Flanagan Rangers 1-2
29' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor N. Rasskazov Spartak Moskva
30' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Fernando Spartak Moskva
34' Gele kaart Rangers Gele kaart voor L. Coulibaly Rangers
35' Eigen doelpunt Spartak Moskva Eigen doelpunt C. Goldson N. Rasskazov Spartak Moskva 2-2
41' Doelpunt Rangers Doelpunt G. Middleton Rangers 2-3
58' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Luiz Adriano met assist van S. Hanni Spartak Moskva 3-3
59' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt S. Hanni met assist van R. Eremenko Spartak Moskva 4-3
60' Wissel Spartak Moskva Wissel D. Glushakov voor R. Eremenko Spartak Moskva
63' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor S. Bocchetti Spartak Moskva
71' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Timofeev voor I. Popov Spartak Moskva
77' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor L. Melgarejo Spartak Moskva
78' Gele kaart Rangers Gele kaart voor A. Morelos Rangers
81' Wissel Spartak Moskva Wissel Zé Luís voor Luiz Adriano Spartak Moskva
82' Wissel Rangers Wissel E. Grezda voor L. Coulibaly Rangers
82' Wissel Rangers Wissel A. Halliday voor J. Flanagan Rangers
93' Wissel Rangers Wissel G. McAuley voor O. Ejaria Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Rangers
Opstellingen Spartak Moskva - Rangers
De opstellingen van Spartak Moskva en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.