Nabeschouwing Spartak Subotica - Brondby (0-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 9 augustus 2018 - 20:45 uur



In de Europa League 2018/2019 neemt Spartak Subotica het donderdag 9 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Brondby. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rajko Mitić in Beograd.

Via de Spartak Subotica - Brondby live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Subotica - Brondby (0-2)

Het Europa League duel tussen Spartak Subotica en Brondby is onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom geëindigd in een 0-2 overwinning voor Brondby. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door D. Kaiser, waarmee Brøndby met 0-1 de leiding nam. In de 46e minuut was het Brøndby dat via H. Mukhtar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Kevin Blom. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Brøndby via een goal van H. Mukhtar in de 47e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Brondby.

Wedstrijdstatistieken Spartak Subotica - Brondby
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
8
8
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
51
61
Gevaarlijke aanvallen
31
45
Corners
8
6
Wissels
3
3
LIVE Spartak Subotica - Brondby 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Subotica - Brondby teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Gele kaart Brøndby Gele kaart voor A. Erceg Brøndby
29' Doelpunt Brøndby Doelpunt D. Kaiser met assist van A. Jung Brøndby 0-1
46' Doelpunt Brøndby Doelpunt H. Mukhtar met assist van S. Tibbling Brøndby
47' Doelpunt Brøndby Doelpunt H. Mukhtar Brøndby 0-2
60' Gele kaart Spartak Subotica Gele kaart voor N. Glavčić Spartak Subotica
67' Wissel Brøndby Wissel L. Christensen voor K. Fisker Brøndby
69' Wissel Spartak Subotica Wissel S. Afum voor A. Vukčević Spartak Subotica
69' Wissel Spartak Subotica Wissel V. Torbica voor O. Đuričin Spartak Subotica
80' Gele kaart Spartak Subotica Gele kaart voor D. Đenić Spartak Subotica
89' Wissel Spartak Subotica Wissel Chow Tim voor D. Dunđerski Spartak Subotica
91' Wissel Brøndby Wissel M. Uhre voor K. Wilczek Brøndby
92' Gele kaart Brøndby Gele kaart voor B. Röcker Brøndby
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Subotica - Brondby
Opstellingen Spartak Subotica - Brondby
De opstellingen van Spartak Subotica en Brondby zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Subotica gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Brondby zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Wissels Spartak Subotica
# Speler Pos.
12 Ivan Lučić K
26 Andrija Milić M
16 Jovan Lazić M
8 Vladimir Torbica M
27 Slađan Rakić M
77 Samuel Afum A
39 Tim Chow A
Voorbeschouwing Spartak Subotica - Brondby

Spartak Subotica en Brondby spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Blom en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Spartak Subotica en Brondby elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Spartak Subotica 0
Winst Brondby 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Spartak Subotica - Brondby Opstelling Spartak Subotica Opstelling Brondby Live Spartak Subotica - Brondby Live Spartak Subotica - Brondby kijken Spartak Subotica - Brondby kijken Live Spartak Subotica - Brondby stream Spartak Subotica - Brondby Fox Sports Nabeschouwing Spartak Subotica - Brondby Uitslag Spartak Subotica - Brondby Statistieken Spartak Subotica - Brondby Europa League 2018/2019 Spartak Subotica - Brondby wedden Spartak Subotica - Brondby gokken Spartak Subotica - Brondby Unibet