Nabeschouwing Spartak Trnava - Lokomotiv Plovdiv (3-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 1 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Spartak Trnava het donderdag 1 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Plovdiv. De wedstrijd wordt gespeeld in City Arena Trnava in Trnava.

Via de Spartak Trnava - Lokomotiv Plovdiv live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Trnava - Lokomotiv Plovdiv (3-1)

Het Europa League duel tussen Spartak Trnava en Lokomotiv Plovdiv is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 3-1 overwinning voor Spartak Trnava. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door F. Dangubic, waarmee Spartak Trnava met 1-0 de leiding nam. In de 35e minuut moest T. Zahumensky van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Erik Lambrechts een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Spartak Trnava verder met een speler minder. Door een benutte penalty kwam Spartak Trnava vervolgens op 2-0. Het was B. Mitrea die vanaf 11 meter wist te scoren in de 53e minuut.

In de 71e minuut volgde een derde treffer van Spartak Trnava, waarmee R. Tavares Dos Santos zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na 74 minuten deed A. Ozbolt iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Lokomotiv Plovdiv werd verkleind tot 3-1.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Spartak Trnava.

LIVE Spartak Trnava - Lokomotiv Plovdiv 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Trnava - Lokomotiv Plovdiv teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Spartak Trnava Doelpunt F. Dangubic met assist van L. Lovat Spartak Trnava 1-0
35' Rode kaart Spartak Trnava Rode kaart voor T. Zahumensky Spartak Trnava
46' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor E. Halilovic Spartak Trnava
46' Gele kaart Lokomotiv Plovdiv Gele kaart voor S. Eze Lokomotiv Plovdiv
51' Gele kaart Lokomotiv Plovdiv Gele kaart voor D. Malembana Lokomotiv Plovdiv
53' Penalty Spartak Trnava Penalty B. Mitrea Spartak Trnava 2-0
57' Wissel Lokomotiv Plovdiv Wissel P. Umarbaev voor P. Vitanov Lokomotiv Plovdiv
61' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor L. Lovat Spartak Trnava
71' Doelpunt Spartak Trnava Doelpunt R. Tavares Dos Santos met assist van L. Lovat Spartak Trnava 3-0
72' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor R. Tavares Dos Santos Spartak Trnava
72' Wissel Lokomotiv Plovdiv Wissel G. Iliev Rusev voor A. Aralica Lokomotiv Plovdiv
73' Wissel Spartak Trnava Wissel G. van Kessel voor A. Sobczyk Spartak Trnava
74' Doelpunt Lokomotiv Plovdiv Doelpunt A. Ozbolt met assist van B. Karageren Lokomotiv Plovdiv 3-1
82' Wissel Spartak Trnava Wissel M. Kelemen voor E. Halilovic Spartak Trnava
82' Wissel Spartak Trnava Wissel M. Jakubek voor F. Dangubic Spartak Trnava
89' Wissel Lokomotiv Plovdiv Wissel Wiris Gustavo voor A. Ozbolt Lokomotiv Plovdiv
90' Gele kaart Lokomotiv Plovdiv Gele kaart voor J. Tomasevic Lokomotiv Plovdiv
93' Gele kaart Lokomotiv Plovdiv Gele kaart voor Wiris Gustavo Lokomotiv Plovdiv
94' Gele kaart Lokomotiv Plovdiv Gele kaart voor G. Iliev Rusev Lokomotiv Plovdiv
96' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor B. Mitrea Spartak Trnava
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Trnava - Lokomotiv Plovdiv
Opstellingen Spartak Trnava - Lokomotiv Plovdiv
De opstellingen van Spartak Trnava en Lokomotiv Plovdiv zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Trnava gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Lokomotiv Plovdiv zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.