Nabeschouwing Spartaks Jūrmala - La Fiorita (6-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 26 juli 2018 - 17:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Spartaks Jūrmala het donderdag 26 juli 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen La Fiorita. De wedstrijd wordt gespeeld in Slokas Stadionā in Jūrmala.

Via de Spartaks Jūrmala - La Fiorita live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartaks Jūrmala - La Fiorita (6-0)

Het Europa League duel tussen Spartaks Jūrmala en La Fiorita is onder leiding van scheidsrechter Vitali Meshkov geëindigd in een 6-0 overwinning voor Spartaks Jūrmala. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door E. Kobzar, waarmee Spartaks Jūrmala met 1-0 de leiding nam. Spartaks Jūrmala vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Maleev op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 26e minuut volgde een derde treffer van Spartaks Jūrmala, waarmee E. Kobzar zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Spartaks Jūrmala geen gas terug, waardoor in de 64e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van I. Šlampe. De 5-0 voor Spartaks Jūrmala volgde even later in de 66e minuut nadat A. Smith namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 73e minuut en kwam op naam te staan van Spartaks Jūrmala speler I. Stuglis, die daarmee tekende voor de 6-0.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Vitali Meshkov en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Spartaks Jūrmala, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Spartaks Jūrmala - La Fiorita 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartaks Jūrmala - La Fiorita teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Spartaks Jūrmala Doelpunt E. Kobzar met assist van O. Dmitriev Spartaks Jūrmala 1-0
14' Gele kaart Spartaks Jūrmala Gele kaart voor D. Davydov Spartaks Jūrmala
17' Wissel Spartaks Jūrmala Wissel A. Smith voor D. Davydov Spartaks Jūrmala
20' Doelpunt Spartaks Jūrmala Doelpunt A. Maleev Spartaks Jūrmala 2-0
26' Doelpunt Spartaks Jūrmala Doelpunt E. Kobzar Spartaks Jūrmala 3-0
42' Gele kaart La Fiorita Gele kaart voor A. Selva La Fiorita
53' Wissel Spartaks Jūrmala Wissel R. Korzāns voor D. Aguirre Spartaks Jūrmala
55' Gele kaart Spartaks Jūrmala Gele kaart voor A. Maleev Spartaks Jūrmala
60' Gele kaart La Fiorita Gele kaart voor L. Righini La Fiorita
63' Gele kaart La Fiorita Gele kaart voor S. Olivi La Fiorita
64' Doelpunt Spartaks Jūrmala Doelpunt I. Šlampe Spartaks Jūrmala 4-0
66' Doelpunt Spartaks Jūrmala Doelpunt A. Smith Spartaks Jūrmala 5-0
68' Wissel La Fiorita Wissel A. DAddario voor R. Mezzadri La Fiorita
71' Wissel La Fiorita Wissel S. Loiodice voor D. Tommasi La Fiorita
71' Wissel Spartaks Jūrmala Wissel I. Stuglis voor A. Maleev Spartaks Jūrmala
73' Doelpunt Spartaks Jūrmala Doelpunt I. Stuglis met assist van E. Kobzar Spartaks Jūrmala 6-0
79' Wissel La Fiorita Wissel F. Castellazzi voor A. Selva La Fiorita
85' Gele kaart La Fiorita Gele kaart voor A. Amati La Fiorita
Video hoogtepunten en samenvatting Spartaks Jūrmala - La Fiorita
Opstellingen Spartaks Jūrmala - La Fiorita
De opstellingen van Spartaks Jūrmala en La Fiorita zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartaks Jūrmala gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en La Fiorita zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Formatie 4-5-1
Voorbeschouwing Spartaks Jūrmala - La Fiorita

Spartaks Jūrmala en La Fiorita spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitali Meshkov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Spartaks Jūrmala en La Fiorita elkaar treffen in de Europa League.