Nabeschouwing Speranţa Nisporeni - Neftçi (0-3) || Europa League 2019/2020

Donderdag 11 juli 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Speranţa Nisporeni het donderdag 11 juli 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Neftçi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Zimbru in Chişinău.

Via de Speranţa Nisporeni - Neftçi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Speranţa Nisporeni - Neftçi (0-3)

Het Europa League duel tussen Speranţa Nisporeni en Neftçi is onder leiding van scheidsrechter Tim Marshall geëindigd in een 0-3 overwinning voor Neftçi. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 16 minuten. E. Makhmudov maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Neftçi vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Neftçi vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Joseph-Monrose op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut volgde een derde treffer van Neftçi, waarmee R. Hajiyev zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tim Marshall, waardoor Neftçi een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Speranţa Nisporeni - Neftçi 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Speranţa Nisporeni - Neftçi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Speranţa Nisporeni Gele kaart voor I. Tiehi Speranţa Nisporeni
16' Penalty Neftçi Penalty E. Makhmudov Neftçi 0-1
36' Doelpunt Neftçi Doelpunt S. Joseph-Monrose met assist van Dario Neftçi 0-2
46' Wissel Speranţa Nisporeni Wissel I. Dragan voor D. Mosquera Speranţa Nisporeni
71' Wissel Neftçi Wissel R. Hajiyev voor V. Platellas Neftçi
76' Doelpunt Neftçi Doelpunt R. Hajiyev Neftçi 0-3
79' Wissel Speranţa Nisporeni Wissel C. Sandu voor M. Iurcu Speranţa Nisporeni
80' Wissel Neftçi Wissel N. Alaskarov voor Dario Neftçi
86' Wissel Neftçi Wissel I. Zulfugarli voor S. Joseph-Monrose Neftçi
87' Wissel Speranţa Nisporeni Wissel R. Chelari voor A. Mirzoev Speranţa Nisporeni
Video hoogtepunten en samenvatting Speranţa Nisporeni - Neftçi
Opstellingen Speranţa Nisporeni - Neftçi
De opstellingen van Speranţa Nisporeni en Neftçi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Speranţa Nisporeni gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Neftçi zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.