Nabeschouwing Sporting Braga - Wolverhampton Wanderers (3-3) || Europa League 2019/2020

Donderdag 28 november 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Sporting Braga het donderdag 28 november 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Braga in Braga.

Via de Sporting Braga - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Wolverhampton Wanderers (3-3)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Sporting Braga en Wolverhampton Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door A. Horta, waarmee Sporting Braga met 1-0 de leiding nam. Wolverhampton Wanderers kwam in de 14e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Jimenez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 34e minuut zette M. Doherty zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Wolverhampton Wanderers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 35 minuten werd de voorsprong voor Wolverhampton Wanderers vergroot nadat A. Traore de 1-3 wist te scoren. In de 64e minuut kwam Sporting Braga weer dichterbij, nadat Paulinho de stand terug wist te brengen naar 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Sporting Braga. In de 79e minuut was het Fransergio die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Aleksey Kulbakov en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Sporting Braga - Wolverhampton Wanderers 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt A. Horta Sporting Braga 1-0
14' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Jimenez met assist van Jonny Wolverhampton Wanderers 1-1
34' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt M. Doherty met assist van R. Jimenez Wolverhampton Wanderers 1-2
35' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt A. Traore met assist van R. Jimenez Wolverhampton Wanderers 1-3
37' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor W. Galeno Sporting Braga
58' Wissel Sporting Braga Wissel W. Eduardo voor Wallace Sporting Braga
64' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Paulinho met assist van W. Galeno Sporting Braga 2-3
68' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Jimenez Wolverhampton Wanderers
69' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel P. Neto voor R. Jimenez Wolverhampton Wanderers
73' Wissel Sporting Braga Wissel R. Fonte voor R. Horta Sporting Braga
75' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel R. Vinagre voor A. Traore Wolverhampton Wanderers
79' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Fransergio met assist van Sequeira Sporting Braga 3-3
80' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel P. Cutrone voor D. Jota Wolverhampton Wanderers
84' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor L. Dendoncker Wolverhampton Wanderers
86' Wissel Sporting Braga Wissel Pablo voor Paulinho Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Sporting Braga - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Sporting Braga en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Braga gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.