Nabeschouwing Sporting CP - Villarreal (0-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 14 februari 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Sporting CP het donderdag 14 februari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal.

Via de Sporting CP - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - Villarreal (0-1)

Het Europa League duel tussen Sporting CP en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Clément Turpin geëindigd in een 0-1 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Villarreal kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Alfonso Pedraza. In de 77e minuut kreeg M. Acuña van Sporting CP voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Sporting CP de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Villarreal.

LIVE Sporting CP - Villarreal 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Villarreal Doelpunt Alfonso Pedraza Villarreal 0-1
6' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor M. Acuña Sporting CP
16' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Miguel Luís Sporting CP
28' Wissel Sporting CP Wissel S. Ristovski voor Bruno Gaspar Sporting CP
47' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Raphinha Sporting CP
62' Wissel Villarreal Wissel S. Cáseres voor Trigueros Villarreal
69' Wissel Sporting CP Wissel Wendel voor R. Petrović Sporting CP
69' Wissel Sporting CP Wissel Luiz Phellype voor Jovane Cabral Sporting CP
72' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Andrés Fernández Villarreal
74' Wissel Villarreal Wissel Dani Raba voor S. Chukwueze Villarreal
77' Tweede gele kaart Sporting CP Tweede gele kaart voor M. Acuña Sporting CP
80' Wissel Villarreal Wissel Vicente Iborra voor Pablo Fornals Villarreal
92' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor S. Cáseres Villarreal
93' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Bruno Fernandes Sporting CP
94' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Luiz Phellype Sporting CP
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting CP - Villarreal
Opstellingen Sporting CP - Villarreal
De opstellingen van Sporting CP en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting CP gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Villarreal zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting CP - Villarreal

Sporting CP en Villarreal spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clément Turpin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sporting CP en Villarreal elkaar treffen in de Europa League.