Nabeschouwing Sporting CP - Vorskla (3-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 13 december 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Sporting CP het donderdag 13 december 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Vorskla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Alvalade in Lisboa.

Via de Sporting CP - Vorskla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - Vorskla (3-0)

Het Europa League duel tussen Sporting CP en Vorskla is onder leiding van scheidsrechter Manuel Schüttengruber geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door F. Montero, waarmee Sporting CP met 1-0 de leiding nam. Sporting CP vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Miguel Luís op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van A. Dallku zorgde ervoor dat Sporting CP in de 44e minuut op 3-0 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Manuel Schüttengruber, waardoor Sporting CP een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sporting CP - Vorskla 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - Vorskla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Sporting CP Doelpunt F. Montero Sporting CP 1-0
25' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor R. Petrović Sporting CP
35' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Miguel Luís met assist van Bruno Fernandes Sporting CP 2-0
44' Eigen doelpunt Sporting CP Eigen doelpunt A. Dallku Bruno Fernandes Sporting CP 3-0
46' Wissel Vorskla Wissel Y. Kolomoets voor A. Dallku Vorskla
59' Wissel Sporting CP Wissel Marques voor F. Montero Sporting CP
64' Wissel Sporting CP Wissel Thierry Correia voor S. Ristovski Sporting CP
68' Wissel Vorskla Wissel M. Sergiychuk voor Nicolas Careca Vorskla
73' Wissel Sporting CP Wissel Bruno Paz voor Bruno Fernandes Sporting CP
77' Wissel Vorskla Wissel I. Kane voor Artur Vorskla
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting CP - Vorskla
Opstellingen Sporting CP - Vorskla
De opstellingen van Sporting CP en Vorskla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting CP gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Vorskla zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting CP - Vorskla

Sporting CP en Vorskla spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Schüttengruber en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting CP en Vorskla in de Europa League vond plaats op 4 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Sporting CP favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Vorskla slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sporting CP 1
Winst Vorskla 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting CP op een 2e positie staat, terwijl we Vorskla terugvinden op de 3e plaats.