Nabeschouwing Standard Luik - Eintracht Frankfurt (2-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 7 november 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Standard Luik het donderdag 7 november 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Eintracht Frankfurt. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - Eintracht Frankfurt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Eintracht Frankfurt (2-1)

Het Europa League duel tussen Standard Luik en Eintracht Frankfurt is onder leiding van scheidsrechter Matej Jug geëindigd in een 2-1 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door Z. Vanheusden, waarmee Standard Liège met 1-0 de leiding nam. Eintracht Frankfurt kwam in de 65e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Kostic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette M. Lestienne zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Standard Liège de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matej Jug, waardoor Standard Luik een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Standard Luik - Eintracht Frankfurt 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Eintracht Frankfurt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor D. Sow Eintracht Frankfurt
54' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor S. Amallah Standard Liège
56' Doelpunt Standard Liège Doelpunt Z. Vanheusden met assist van R. Emond Standard Liège 1-0
62' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel D. Kamada voor A. Silva Eintracht Frankfurt
64' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor K. Laifis Standard Liège
65' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt F. Kostic Eintracht Frankfurt 1-1
71' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor G. Cimirot Standard Liège
73' Wissel Standard Liège Wissel P. MPoku voor S. Amallah Standard Liège
73' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel B. Dost voor G. Paciencia Eintracht Frankfurt
81' Wissel Standard Liège Wissel M. Lestienne voor M. Carcela-Gonzalez Standard Liège
81' Wissel Standard Liège Wissel O. Oulare voor D. Cop Standard Liège
88' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor R. Emond Standard Liège
89' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel T. Chandler voor D. da Costa Eintracht Frankfurt
94' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Lestienne met assist van O. Oulare Standard Liège 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Eintracht Frankfurt
Opstellingen Standard Luik - Eintracht Frankfurt
De opstellingen van Standard Luik en Eintracht Frankfurt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Standard Luik gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Eintracht Frankfurt zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Standard Luik - Eintracht Frankfurt

Standard Luik en Eintracht Frankfurt spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matej Jug en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en Eintracht Frankfurt in de Europa League vond plaats op 24 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Eintracht Frankfurt. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Eintracht Frankfurt favoriet. 1 keer wist de ploeg van Standard Luik te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Standard Luik. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Standard Luik 0
Winst Eintracht Frankfurt 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Standard Luik op een 3e positie staat, terwijl we Eintracht Frankfurt terugvinden op de 2e plaats.