Nabeschouwing Standard Luik - Krasnodar (2-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 25 oktober 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Standard Luik het donderdag 25 oktober 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Krasnodar (2-1)

Het Europa League duel tussen Standard Luik en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 2-1 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door Ari, waarmee Krasnodar met 0-1 de leiding nam. Standard Liège kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Emond, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette K. Laifis zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Standard Liège de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Guida, waardoor Standard Luik een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Standard Luik - Krasnodar 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt Krasnodar Doelpunt Ari met assist van S. Petrov Krasnodar 0-1
46' Wissel Standard Liège Wissel M. Djenepo voor U. Agbo Standard Liège
47' Doelpunt Standard Liège Doelpunt R. Emond Standard Liège 1-1
50' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor K. Laifis Standard Liège
76' Wissel Krasnodar Wissel I. Ignatyev voor Ari Krasnodar
76' Wissel Krasnodar Wissel C. Cueva voor M. Pereyra Krasnodar
78' Wissel Standard Liège Wissel M. Lestienne voor C. Fai Standard Liège
80' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor Wamberto Krasnodar
84' Wissel Standard Liège Wissel S. Bastien voor R. Emond Standard Liège
93' Doelpunt Standard Liège Doelpunt K. Laifis met assist van R. Marin Standard Liège 2-1
95' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Y. Gazinskiy Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Krasnodar
Opstellingen Standard Luik - Krasnodar
De opstellingen van Standard Luik en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Standard Luik gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Standard Luik - Krasnodar

Standard Luik en Krasnodar spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Standard Luik en Krasnodar elkaar treffen in de Europa League.

Winst Standard Luik 0
Winst Krasnodar 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Standard Luik op een 3e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 1e plaats.