Nabeschouwing Standard Luik - Vitória Guimarães (2-0) || Europa League

Donderdag 19 september 2019 - 18:55 uur

In de Europa League neemt Standard Luik het donderdag 19 september 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Vitória Guimarães (2-0)

Het Europa League duel tussen Standard Luik en Vitória Guimarães is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 2-0 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van F. Hanin zette Standard Liège op een 1-0 voorsprong in de 66e minuut van de wedstrijd. Laat in de wedstrijd wist Standard Liège opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het P. MPoku die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Standard Liège.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Standard Luik.

Wedstrijdstatistieken Standard Luik - Vitória Guimarães
Goals
2
0
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
5
20
Schoten op doel
2
6
Aanvallen
100
135
Gevaarlijke aanvallen
28
40
Passes
431
465
Overtredingen
19
14
Buitenspel
1
0
Corners
1
4
Wissels
3
3
LIVE Standard Luik - Vitória Guimarães 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
38' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor V. Bondarenko Vitória SC
57' Wissel Vitória SC Wissel B. Duarte voor L. Bonatini Vitória SC
61' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Carcela-Gonzalez Standard Liège
65' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor M. Agu Vitória SC
66' Eigen doelpunt Standard Liège Eigen doelpunt F. Hanin M. Vojvoda Standard Liège 1-0
68' Wissel Standard Liège Wissel F. Avenatti voor R. Emond Standard Liège
70' Wissel Vitória SC Wissel Rodrigues Pepe voor M. Agu Vitória SC
75' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Vojvoda Standard Liège
77' Wissel Vitória SC Wissel Andre Pereira voor L. Evangelista Vitória SC
81' Wissel Standard Liège Wissel Z. Vanheusden voor A. Limbombe Standard Liège
85' Wissel Standard Liège Wissel A. Boljevic voor M. Carcela-Gonzalez Standard Liège
91' Doelpunt Standard Liège Doelpunt P. MPoku Standard Liège 2-0
Opstellingen Standard Luik - Vitória Guimarães
De opstellingen van Standard Luik en Vitória Guimarães zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Standard Luik gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Vitória Guimarães zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Voorbeschouwing Standard Luik - Vitória Guimarães

Standard Luik en Vitória Guimarães spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Standard Luik en Vitória Guimarães elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Standard Luik 0
Winst Vitória Guimarães 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Standard Luik - Vitória Guimarães Opstelling Standard Luik Opstelling Vitória Guimarães Live Standard Luik - Vitória Guimarães Live Standard Luik - Vitória Guimarães kijken Standard Luik - Vitória Guimarães kijken Live Standard Luik - Vitória Guimarães stream Standard Luik - Vitória Guimarães Fox Sports Nabeschouwing Standard Luik - Vitória Guimarães Uitslag Standard Luik - Vitória Guimarães Statistieken Standard Luik - Vitória Guimarães Europa League 2019/2020 Standard Luik - Vitória Guimarães wedden Standard Luik - Vitória Guimarães gokken Standard Luik - Vitória Guimarães Unibet