Nabeschouwing Stjarnan - Nõmme Kalju (3-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 12 juli 2018 - 22:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Stjarnan het donderdag 12 juli 2018 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Nõmme Kalju. De wedstrijd wordt gespeeld in Samsung völlurinn in Garðabær.

Via de Stjarnan - Nõmme Kalju live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stjarnan - Nõmme Kalju (3-0)

Het Europa League duel tussen Stjarnan en Nõmme Kalju is onder leiding van scheidsrechter Radek Prihoda geëindigd in een 3-0 overwinning voor Stjarnan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 18 minuten. Hilmar Halldórsson maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Stjarnan vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Stjarnan vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Sigurðsson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut volgde een derde treffer van Stjarnan, waarmee G. Baldvinsson zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Radek Prihoda, waardoor Stjarnan een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Stjarnan - Nõmme Kalju 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stjarnan - Nõmme Kalju teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Penalty Stjarnan Penalty Hilmar Halldórsson Stjarnan 1-0
48' Gele kaart Nõmme Kalju Gele kaart voor William Gustavo Nõmme Kalju
49' Doelpunt Stjarnan Doelpunt B. Sigurðsson met assist van Hilmar Halldórsson Stjarnan 2-0
56' Wissel Stjarnan Wissel E. Hédinsson voor G. Hafsteinsson Stjarnan
58' Wissel Stjarnan Wissel J. Laxdal voor T. Ragnarsson Stjarnan
70' Doelpunt Stjarnan Doelpunt G. Baldvinsson met assist van J. Laxdal Stjarnan 3-0
70' Wissel Nõmme Kalju Wissel K. Paur voor A. Volkov Nõmme Kalju
74' Wissel Stjarnan Wissel S. Fodilsson voor A. Hauksson Stjarnan
80' Gele kaart Stjarnan Gele kaart voor B. Guðjónsson Stjarnan
Video hoogtepunten en samenvatting Stjarnan - Nõmme Kalju
Opstellingen Stjarnan - Nõmme Kalju

Voorbeschouwing Stjarnan - Nõmme Kalju

Stjarnan en Nõmme Kalju spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Radek Prihoda en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Stjarnan en Nõmme Kalju elkaar treffen in de Europa League.